Head Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 açarken ben paticikten de , belki duyarlı davranırlar[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Mave Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ADSL müşteri hizmetLerinin haLi içLer acısı , umarım pişman oLmazsın :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 :tebrikz: adsl iyidir ya :) son günlerde çok kablo kopuyor deniz altında falan ona bi el atın :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Lam öyle bi şeettirdiniz ki şimdi adam telefon çalsa siz daha derdinizi anlatmadan küfrü basacak ha :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kolay gelsin.kimler kimler arıycak gör sen lol bizde aradıgımızda nedense her boka modeminizin ayarlarını baştan yapın diyorlar.aman sen deme plz b@b[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hayırlı olsun. İlk müşterin olabilirmiyim :) Şimdi ben netteyken bu hatti aradiklari zaman cızırtıdan duyulmuyor ne yapmalıyım ?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Öne çıkan mesajlar