RedemptioN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaşlar lag sorunu yaşamadan oynayabileceğim zamanları söler misiniz? Saat altı oldu hala deli gibi lag var.
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gece 11 den 8 e kadar olmuo en son sabah 8 de yattigim icin :D 9 u bil3micem sonra 1 de 2 de baslio tekrar[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEverX Job:Shaman Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:_PaticiK_ Nationality:Human
Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Abi hiçbirşekilde lag geçmiiyor adamları hareketsiz görüyorum 2 tur harpy yapmıslar benim üstüme. rogue ile oyundayım adamlara swt bile atamıyorum :(
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaşlar tam bilmiyorum ama b,r arkadaşım bir sitede okumuş ayın 23 ünde hatlar düselcek miş[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 En son benim ice mage char ile harpy yaptığımda şu olay başımdan geçmiş. (Bende göremedim anlattılar) Harpyler çekilsin diye oturmuş bekliyordum. Arkadaşlar harpyleri çekmişler. Harpyler geçerken beni öldürmüş. Oradaki akbaba resserlerden biri beni canlandırmış. Partidekiler beni tp etmiş. Sonra yeniden harpyleri çekmişler. Harpyler geçerken beni yine öldürmüş. Ben bu ikinci ölüş sırasında lagdan çıktım. Ben 1 kere öldüm diye küfrederken aslında 2 sefer öldüğümü öğrendim. O günden beri lag sorunu düzelmeden charı kullanmıyorum...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lagdan bayilcaz artik yok olmesek bise deilde ustunde birde olunce kotu oluyo.Lagdan resser bulana kadar gobegim catladi ama buldum :D
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yeminle son 1 haftadır friend listemin tamamını resserlerle doldurdum. Sövdüm sövücem böyle işe. Para verip premium üye olmayı düşünüyordum geçen hafta. İyiki olmamışım. 10 günüm boşa gidecekmiş....[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yine oyuna giremiyom Failed login 10061 hay yarabbim.... nedir benim günahım yaaa bi kerede oyun oynayacak vaktimde ya lag olmasın yada serverdan düşme olmasın yaaa ALLAHÜEKBER yaniiiii....
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 güzelim tatilin içine ettiler ya artık ne yapsak boş[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: mxzr, 20 Ocak 2005 18:12 tarihinde demiş ki: gece 11 den 8 e kadar olmuo en son sabah 8 de yattigim icin :D 9 u bil3micem sonra 1 de 2 de baslio tekrar Dur saat 8 den sonrasını da ben söliim, gece 11 den öğlen 12 ye kadar falan rahatça oynuyorum... Ama öğleden sonra yamulmaya başlıyo hafif hafif.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Abi sabahın 5'inde bile bazen 3-5 saniye lag oluyo ve dün gece bu yüzden biri mefta olup hakkın rahmetine kavuştu....
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 (Ares1) Connect dedim, 3 dakika oldu hala bi orc bağırıp çağırıyo :) bumudur abicim? ahanda budur.... inatla beklicem lan "disconnect" yazana kadar beklicem....
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 xigenon çalışıyo :D[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende xigenon ve diez de çalışmıyo.. hassss.. banlandımmı acaba? banlandığımızda çıkan yazı değişmedi dimi? hala aynı? banlandığımız zaman "login failed" yazmıyo yani ??? tırstım şimdi iyimi ... :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lem Fatih sana özel mesaj gelmiyo mu bilader?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yok abi banlandığında ki yazı değişmedi :D:D:D:D:D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 valla bende bi ara buzkirpisi girebiliyoken ben giremiyorum onun gibi bişe olmuştur. zaten şuan deli lag var[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: RedemptioN, 20 Ocak 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar lag sorunu yaşamadan oynayabileceğim zamanları söler misiniz? Saat altı oldu hala deli gibi lag var. Ultima tarihinin gelmiş geçmiş en psikopat pk mage lerinden, 130 kişilik Redemption guildinin kurucusu,Kralların Hocası Requiem D'arcen bize lagmı soruyor :-)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o kim?[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır
Öne çıkan mesajlar