Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Merhaba arkadaşlar, Okulun bana verdiği laptop ı elimden geldiğince upgrade edicem de, hangi parçaları değiştirebiliyorum onu soracaktım. Mesela bunda Radeon 7200 mobility var sanırım, ekran kartını sokmemin bir yolu var mı? ATI'ın yeni X serisi mobilitylerinden eklemek istiyorum da. Veya CPU yu? Celeron 2.8 var, mumkun mu upgrade etmem? P4 3.0 civari biri cpu taksam mesela? Bir adet 512 ddr takıcam, kendisinde de 256 var. O 256 yı çıkarıp bir 512 daha takabiliyor muyum? Degistireiblecegim parcalar nedir yani kisaca?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hdd, ram, optic drive disindaki seyleri kolay kolay degistirebilecegini sanmiyorum ama bilgisayarina bagli tabi .. bunun disinda pcmcia kartlarla yeni ozellikler eklemek bir secenek olabilir. hdd si tahminen 4200rpm dir; 7200 luk bir canavar ve 1.2gig ram (1gig slot alirsan) yeteri oyunlar acisindan cok tatmin etmese de buyuk performans farki yaratacaktir.[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 rami cikarabilmen lazim ama ekran kartinin cikaramasin cumnku anakarta monte durumda islemciyide degistiremessin. hard disk ve ram mumkun sadece bide optik surucu[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hmm HDD degistireyim o zaman, heralde SATA destekli degildir, guzel bi 7200 alayim. 1 gb lik notebook ram i var mi ya? Bulamadim ben?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ram icin ben acikcasi pek umutlu degilim, sonucta ekonomi sinifi bir alet, tek slot acik tek slot lehimlii gelmesi buyuk ihtimal ..[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yok, taktiran arkadaslarim var ram slotu acik[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 oldugundan eminim de nerde satarlar dersen hic bi fikrim yok ..[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ok abi saol bi bakayim ona, eksende bulamamistim cunku. Su ATI in yeni bi fantazisi vardi hani external ekran karti tarzi, o konuda bir gelisme var mi?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o external ekran kartına daha baya zaman var...sen default aldığın laptopda ancak ramleri ve (bazılarında) işlemciyi değiştirebilirsin.ha bide hdd için usb üzerinden bağlanan external hddler var nomalleriyle arada fiyat farkı var ama çok değil, sanırım 80 gblik hdd 120-100 $ arası değişiyor...[signature][hline]Patiye yamuk yapanı bonziler sever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Evet ama internal daha işime gelir, çünkü depodan çok performans açısındna istiyorum. External ses kartı ve hoparlör seti alıcam bir adet. Bilgisayarım toshiba A60, nasıl öğrenebilirim cpu değişiyor mu değişmiyor mu?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o laptopun manulainde laptopun her yüzeyini ayrıntılarıyla gösteren şekiller olması lazım.eğer ramlerin üstündeki çıkarılabilir kapak aynı zamanda cpuyuda kapsıyorsa (yani hem ramler hem cpu çıkarıabilir kapağın altındaysa) değiştirebilirsin gibime geliyor, benim eski laptopda öyleydi... (bu arada hala unutmadım senin yüzünden gaza gelip desktop aldım bana 1000 $ burcun var :) )[signature][hline]Patiye yamuk yapanı bonziler sever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 upgrade etmek için vereceğin paraya yeni bir masaüstü bilgisayar al bence yani çok sağlam bişey alabilirsin çünkü laptop parçaları gerçekten çok pahalı ben klavyeye ice tea dökmüştüm sırf klavyesi 150 dolar civarı bişey tuttu toshibadan.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: PUMA, 20 Ocak 2005 12:23 tarihinde demiş ki: o laptopun manulainde laptopun her yüzeyini ayrıntılarıyla gösteren şekiller olması lazım.eğer ramlerin üstündeki çıkarılabilir kapak aynı zamanda cpuyuda kapsıyorsa (yani hem ramler hem cpu çıkarıabilir kapağın altındaysa) değiştirebilirsin gibime geliyor, benim eski laptopda öyleydi... (bu arada hala unutmadım senin yüzünden gaza gelip desktop aldım bana 1000 $ burcun var :) ) Abi en iyisini yapmışsın, evime geldim desktop a sarıldım da okulda kasar ya :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar