stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yeni FordFocus, son yapılan Euro NCAP güvenlik testlerinden, sınıfının bugüne dek alınmış en yüksek puanını elde ederek 5 yıldızla ödüllendirildi. Yeni FordFocus bu ödülü, ön ve yan çarpışma testlerinde elde ettiği yüzde 100'lük yolcu ve 1.5 ile 3 yaşındaki çocuklar için uygulanan dinamik koruma performansıyla kazanan ilk ve tek araç olma başarısını da gösterdi. Bugüne kadar yapılan Euro NCAP testlerinde başka hiç bir araç bu seviyede bir güvenlik performansı sergileyebilmiş değil. Euro NCAP yetkililerinin Madrid'de yaptıkları açıklamaya göre Yeni FordFocus, çocuk koruma testlerinden 4 yıldız, yaya koruma testlerinden 2 yıldız ve tüm testlerden toplamda 35,46 puan alarak 5 yıldız almaya hak kazandı. Bilindiği gibi çocuk güvenliği değerlendirmelerinde 4 yıldız alma başarısını ilk kez FordFocusC-MAX göstermişti.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yeni derken kac model focuslar bunlar, biliyor musun? Bu arada bilgiler icin cok sagol[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 valla focuslarin eskileride gayet saglamdi. sahsen test ettim ben euroncap fln bilmem ama homoidtestinden 5uzerinden 4.5 aldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya bu ncaplere inanmıorm artk ben :P ama focus eskisi de dayanaklydı bu da öyledir tipinde iş yok eskisi daha güzel bence[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yenı focusun dızaynı berbat eskısı kadar bı etkı yapamaz kesınlıkle. elını sallayan ncap testinden 5 yıldızı kapıyor su donemde zaten[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eet fistanin dedigi gibi elini sallayan almaya basladi.bide focusun sinifinda hangi arabalar varki ? megane la ayni sinif degilmi meganda 5 yildiz felan aldi die hatirliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arkadaşlar bi fotorafı varsa su yeni focusun bi görmek isterim sitesinde bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aynen bi foto gibi bisi yok mu yaw.çç[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yeni Ford Focus buyrun efendim edik: bende beğenmedim bu arada. hiiiç beğenmedim. bütün sportifliğini alıp aile arabası şekline çevirmişler iyicene.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) [Bu mesaj tunch tarafından 19 Ocak 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ya ben Ford ürünlerini pek sevmem fakat bu Ford Focus güzel olmuş bence eskisi gibi radikal bi değişim değil tabiki sonuçta sıfırdan yapılmak yerine makyajlanmış gibi biraz yumuşatılmış hatları. İnsanlar genelde yenilikleri yadırgar ben BMW 3 serisi çıktığında bune be fln demiştim ama şimdi bakıyorum da ehheh =) Özellikle bu Focusun Cabrio su çok hoş gördünüzmü hiç?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ya abi Ford bu boru diil[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Digerinden daha guzel olmus,daha da guzel olabilirmis aslinda..[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Baya etkileyici[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar