Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni ford focus

stan-marsh

Öne çıkan mesajlar

Yeni FordFocus, son yapılan Euro NCAP güvenlik testlerinden, sınıfının bugüne dek alınmış en yüksek puanını elde ederek 5 yıldızla ödüllendirildi.

Yeni FordFocus bu ödülü, ön ve yan çarpışma testlerinde elde ettiği yüzde 100'lük yolcu ve 1.5 ile 3 yaşındaki çocuklar için uygulanan dinamik koruma performansıyla kazanan ilk ve tek araç olma başarısını da gösterdi.

Bugüne kadar yapılan Euro NCAP testlerinde başka hiç bir araç bu seviyede bir güvenlik performansı sergileyebilmiş değil.

Euro NCAP yetkililerinin Madrid'de yaptıkları açıklamaya göre Yeni FordFocus, çocuk koruma testlerinden 4 yıldız, yaya koruma testlerinden 2 yıldız ve tüm testlerden toplamda 35,46 puan alarak 5 yıldız almaya hak kazandı.
Bilindiği gibi çocuk güvenliği değerlendirmelerinde 4 yıldız alma başarısını ilk kez FordFocusC-MAX göstermişti.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Ford Focus

buyrun efendim

edik: bende beğenmedim bu arada. hiiiç beğenmedim. bütün sportifliğini alıp aile arabası şekline çevirmişler iyicene.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)

[Bu mesaj tunch tarafından 19 Ocak 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben Ford ürünlerini pek sevmem fakat bu Ford Focus güzel olmuş bence eskisi gibi radikal bi değişim değil tabiki sonuçta sıfırdan yapılmak yerine makyajlanmış gibi biraz yumuşatılmış hatları.
İnsanlar genelde yenilikleri yadırgar ben BMW 3 serisi çıktığında bune be fln demiştim ama şimdi bakıyorum da ehheh =)

Özellikle bu Focusun Cabrio su çok hoş gördünüzmü hiç?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...