Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ben de yakında başlayacağım fakat öğrenmek istediğim bazı noktalar var. Şimdi tahmin etiğim kadarıyla en çok bulunan class fighter ve kollarıdır. Fighter daha çok tank tarzı birşey mi oluyor. Damage ağırlıklı savascilar rogue mu? Ayrıca fighterlar ok kullanabiliyo mu? Bunun yanı sıra grupta en çok işe yarayan mage türü nedir? Priestler buff, heal, debuff disinda birsey yapmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 İnternet üzerinde kısa bir araştırmayla hepsine ve daha fazlasına cevap bulabilirsin.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Merak etme araştırdım ama her spell'i tek tek incelemek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 dediğin gibi en yüksek dmg assassian verir,fighter türleri tank,mage için bişey sölemicem ben necro yum necro desem ha hu dicekler o yüzden bişi demiyorum.... Buarda priest ler debuff falan dışında iyi nuke lerede sahip,bu nuke ler solo için pek bi iş yapamaz ama grup içinde yüksek dmg weren nuke lerdir... Bukadar :)[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 TEşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bir de swg'deki gibi geniş kıyafet seçeneği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 muahhaha swgdeki gibi genis kiyafet secenegimi??? Swgdeki developlerlar bi hooded cloak bile koyamadilar bi sene oyuna,sonra oyuncunun teki yapti bu is oyle yapilmaz aha boyle yapilir diye,adamlar zar zor hooded cloak koydular. Kiyafetler rezalet swgde, adam gibi armor bile tasarliyamiyorlar, cloak dedikleri sey aslinda robe! Jedi robe deseniz bespara etmez kefen gibi bisi. Bi gunmans duster para eder,robelar bile meditate ederken bugli goruntuye sahip. Oynuyormuyum, hala oynuyorum..ama elestiririm ,yerden yerede vururum goklerede cikaririm...haketmek lazim tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu kadarda saçma eleştirilmez ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar