Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Monitor Sorunu

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Abimden bir monitor aldım sanırım arızalı ama emin olmak istedim. HP 2311 gt modeli, ayrıca sapphire dual-x r9 280x ekran kartı da verdi.

Görüntü bok gibi, performanstan bahsetmiyorum fakat bu monitordeki görüntü hakikaten iğrenç. Böyle sanki jpeg resme %200 zoom yapmışım gibi. Keskin bir görüntüsü yok, aynı zamanda kendi eski monitorümü de kullanıyorum ikinci olarak bağlı. Ondan hiç bir sorun yok. Extended yaptım iki ekranı, mesela google chrome u o monitore doğru sürüklediğimde herşey cam gibi. Ama HP 2311gt olan da anlayamadığım bir sıkıntı var.Hafiften bulanık görüntü, sharpness ı fulledim, kısmayı denedim daha da çamur oluyor. Hem ekran kartı driverını komple sildim yeniden kurdum hem de monitorü. Zaten kartta sorun olsa diğer monitorde de aynı sorunu yaşardım diye düşünüyorum.

İkincisi, WoW oynarken farkettim loading süreleri tavan yapmaya başladı. Ben hızlanır diye düşünüyordum yeni ekran kartı falan öyle dğeil. Ama oyun için performans arttı, ayarları maximum yaptım eskiden raidlerde o ayarlar ile oynayamazdım inanılmaz fps düşerdi şimdi iyi. Loadin süresi uzun olsun da şu monitore nasıl bir çare bulabilirim. HDMI' dan bağlı bu arada. VGA ile de denedim aynı sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...