Perspective Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Sıfır motor aldım dün poliçeyi same numarasına yaptırdım 280 TL fiyat vermişlerdi bugün plakayı alıp eklettirmek istedim 230 tk daha istiyorlar normal mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Hangi şehirde olduğuna göre değişiklik gösterir fiyat. 34 plaka ise fiyat yüksek çıkar , İstanbul trafik açısından diğer şehirlere göre daha riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 ne alakası var zaten ıkamet adresine gore araştırma yapılıp polıce kesılmıs .Sadece plaka ıslenıp zeyıl yapılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Örnek olarak gitti İzmir de aldı motoru 2. el , 35 plaka. Sonra İstanbul'a döndü plakayı 34 olarak düzelti ve akabinde acenteye plaka değişikliği için zeyil talebinde bulundu, fiyat farkı çıkar(eksi veya artı prim ), demek istediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 artik plakalari ikamete gore veriyorlar..yani kayitlarda istanbul gozukuyorsan gidip kars plakali araba alamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 doğru, ikametgaha değil plakaya bakar o iş arabanız kırmızı olduğu için daha çok prim ödemeniz gerektiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 yok ya..arabam kirmizi daha cok odemiyorum -axa oyak yoksa oduyor muyum ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 kesin ödüyorsun yada senin acente kendi komisyonundan falan farkı verdi OP plakası çıkma plaka ise hasar çıkmış da olabilir hangi şirket o? garip bir uygulama geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Benım yazım Perspective ın yazdığı yazıyo gore yazılmıştı . Sıfır motor aldığına gore kendı ıkametgah adresine gore plaka çıkar demek ıstedım. Bende gıttım avcılardan sıfır motor aldım ama plakam Atasehır trafıkden cıktı . Gebzeden sıfır araç alıyorum kocaelı ama ıstanbul plaka çıkıyor .. Bu mısal yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 sahsa alimlarda plaka ikemetgah a gore veriliyor sirket alimlarinda sirket merkezinin adresine, tabi sube acarsaniz ustune alirsaniz orasida oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar