Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sigara süründürür nargile öldürür[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 haha hastasıyım şu nargilenin, eve bile bi tane aldım. gerçi nargileye giren ucu kırıldı ama hastasıyım bu olayın sigaradan fazla psikolojik bağımlılık yapıo bana bu meret..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Fistan, 15 Ocak 2005 01:45 tarihinde demiş ki: sigara süründürür nargile öldürür sürünmektense ölmeyi tercih ederim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ölmektense içmemeyi tercih ederim dicem ama yalan olucak :P[signature][hline]|||||Seviyorsan Bende Seni|||||||| Para Varsa Kardesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Mave, 15 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki: ne demiş ataLar ; eşşek ne anLar hoşaftan... +1[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eheuheuhe Nargilede her türlü showu yaparım. Hayatım boyunca onca haytanın arasında sigarayı 1 kez bile aüzıma sürmedim ama nargile içerim. Ha şunu da söyleyeyim. Birileri atmışlar. Nargileyi çok sık içmediğiniz sürece bir zararı yoktur. Çünkü nargilede ağzınıza tütün ya da tütün dumanı gelmez. Su buharı çekiyorsunuz yani nargile içmenizle su buharını içinize çekmeniz arasındaki tek fark tadıdır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende o kadar sevmedim 3 bilemedin 4 kere içmişimdir.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tömbeki içmişsindir ondan olmasın?yoksa nargileyi sevmeyen ölsün. sevmemen zor yani..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Tömbeki içtim ben de bi daha içmem![signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Tabi zevkler flm insandan insana değişir ama o bir kez deneyip beyenmeyen arkadaşlara veya ilk kez denemeyi düşünenlere; - Her şeyden önce rahat ve sakin olun - Nargileyi iyi, doğru yapan bir yerde için; Kötü bir nargileden en ufak tat-zevk alamayabilirsiniz* - Aç karnına içmeyin; midenizi bulandırır, çok tıka basa doymuşkende içmeyin; midenizi alt üst eder - Aroma'nızı doğru seçin, mesela gül-nane gayet hafifken hindistan cevizi çok tatlıdır ve bazı insanları rahatsız edebilir, hafif bi aroma ile içmeye başlayın - Özellikle ilk közler konulduğunda şiddetli çekmeyin; tütün yanar... - Közünüz yetersiz kaldıkça yeniletin - üflemeyin, çekin :) ; üfleyince tütünün olduğu kısma su gelir... nargile söner hatta bozulur - dumanı yavaş yavaş verin; bir anda vermek (aynı şekilde içerken gülmek) genze kaçmasına ve dolayısıyla öksürmenize neden olur... - Asla nargilenin amacını unutmayın, "ben daha çok çekerim" yada "daha çok duman çıkarırım" olayına girmeyin, zevk almaya bakın ---------------- Bunların dışında nargile madde olarak bağımlılık yapmaz (ortamı flm yapar o ayrı), ama sigaradan çok daha zararlıdır çünkü akciğerlere su birikmesine ve akciğer kanserine neden olur... Bu yüzden kararını bilmeyenlerin içmemesi gerekir... ---------- *: Kadıköyde (finalin üst şubesinden aşağı inerken sağdaki ilk sokakta) salaş diye bir nargile cafe var orda denemenizi tavsiye ediyorum; kadıköyde şu ana kdr içtiim en iyi nargile orda...[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Nargile, bana huzur veren nadir $eylerden biridir, hele ki bole huzur dolu Ney sesleri icinde falan iciyorsaniz saatlerce icesiniz gelir, Sigara'da agziniza igrenc bir tad gelir, ancak Nargile'de o aroma'nin tadi ve kokusu aklinizda kalir. Bunye olarak alismamislar icin, Nargile ilk icislerde hafiften bas donmesi (halk tabiri ile kafa yapar), i$te nargile'nin en can alici noktasida budur, ama bunye ali$tiktan sonra "ah ulan ke$ke kafa olabilsem" diye du$unur durursunuz ama nafile, ha 2-3 hafta ara verir sonra tekrar bi icerseniz kafa yapma durumu olur o ayri. Kafa yapma dedigim seyde Nargile'nin tansiyon'u dusurmesinden kaynaklanir. Nargile insana huzur verir, minderde oturarak, nargile'yi sag tarafa dogru 160 aciyla, ve ney sesleriyle icen bir insan, o an ihtiyaci olan butun huzuru bulabilir.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ayriyetten Nargile bagimlilik yapmaz, ancak $oyle bir soz vardir: "sigarayi puro, puroyu pipo, pipoyu nargile, nargileyi olum biraktirirmi$" derler.. bagimlilik yapmasa bile insan o ortami hep kendiliginden ister..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Nargilenin dumanina benzer benim hayallerim, sadece beni zehirler ve ucup gider.. [signature][hline]a.k.a Drunken[Bu mesaj Dmx tarafından 15 Ocak 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eger tutun kalitesiz ise (normal tutunlerin suresi maximum 1,5 - 2 saat, komur tadi almak dogal tabii :) Ama sole kaliteli bir tutun aldin mi bu sureyi bayagi bir arttirabilirsin. ha tabi di$arda icenler icin kaliteli tutun pek bi faktor etmez, adamlar 5 milyona aldigi tutunle, 10 tane nargile yapip 5 milyondan 50 milyon kazaniyolar.. :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eh genelde bende di$arda iciyorum, ayriyetten bir kac arkada$imin evinde var, arada saglam tutun alip evdede takiliyoruz, ozellikle odadaki cam & kapilari kapatip duman alti yapmak manyak zevkli oluyo. Evede almayi dusunuyorum oyle pek pahali bisey degil guzel nargileler 30-40 milyon arasi, ama i$te arkada$larla oturup cafelerde icmenin zevki bir ayri :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yalnız arkadaşlarlada gittinmi sakin bir yere gideceksin şöyle bir şark köşesi olacak oh keyfime kimse diyemez.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 şark köşesi değilde mesela eftelya gibi bi mekan olacak.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ora nere? lol fransız kaldım tee gonya'da olunca.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 eftalya'ya bi daha gidersem cinayet işlenir.. :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ehehehe yapmayın o kadar yaw tmm garsonları biraz hödük ama ortam güzel....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ortaköyde süper tophanede...en kral nargileyi buralarda içtim....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ehehe az mı nargile+çay içip içimiz ısınmış bi şekilde dondurucu soğukta maçlara gittik...hey gidi günler hey....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben nargile valla ne bılıım sigaradan daha az bayıyo adamı hiç dokunmuo da sonra bırazz basın agrıyo sıgara falan ıcmeyenlerde tabi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 FazLa asılırsan kafada yapıyor:) Özellikle okey ortamlarında iyi gidiyor[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 herkezin zevki ayrıdır tabi.... nargileyi sultan ahmette içeceksin yanında osmanlı kahvesiylen... tabi arkadaşlara katılıyorum tütünü yakmadan duman yarışına girmeden zevk almaya bakcaksın hava atmayı değil..... bu arada cidden sigaradan zaralıdır o yüzden hergün degilde ayda 1-2 kere içilmelidir her ne kadar zaralı etkenleri su alıyor olsada suyun alamadıgı etkenler zararlı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar