Ryan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ilk başta doğru yere mi açtım bilmiyorum çok ilginç bişey.. dün yanlışlıkla bastım bi yerlere (insert, home , page up falan onun oralar) ondan beri buttonlar çalışmıyo mesela silmek istediğim maillarımı tickliyip "delete" e bastığımda oda nesi çalışmıyo, sonra paticikte bold , italic yazmak için tarayıp seçtiğimiz kısayollarda çalışmıyo neden olabilirki çıkamadım işin içinden..?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 şimdi farkettim paticikteki spoillarada basamıyorum heh çok kıl bi durum..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 mouseta sorun olabilir mi :) çok önemli bi dll hasar görmüş olabilir windoz cdnin takıp çalıştır > sfc /scannow yap tarasın istediklerini yükle filan..[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 mouse da bi problem yok zaten tıklanıyo böyle içine giriyo (tabirime koyam) işlemiyor diğer dediklerinide yapmam imkansız tam bir odunum.. heh bide durduk yere zarar görürmü çok önemli dll ler ? s[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bi yardımcı olucak yokmu ya işkence çekmekteyim..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 delirmeye ramak kaldı[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 19 Ocak 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 başkabi klavyeylede aynı sorun oluomu mesela ben yanlışlıkla arkın klavyeye kola dökmüştüm(elim çarptı). ya basınca s yazıodu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ilk defa duydum/gordum con enteresan bir problem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 svchost.exe'nde bir sorun var. muhtemelen kurtçuktur. spy sweeper ile bir tarat istersen.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 adaware ile tarattım , microsoft antispyware ile tarattım , spybot search and destroy ile tarattım (burda 4 tane olayı bi türlü düzeltemedi sürekli couldnt fix bu dosyalarda download accelerator la ilgili diyoda bende yok download accelerator..) anlicağınız show haberlik olcam bu gecenin sonunda.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hala çözemedim olayı başka bi fikri bilgisi olan varmı ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 oralardaki salak bi tuş basılı kalmıştır heh[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar