Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buttonlara basamama problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk başta doğru yere mi açtım bilmiyorum çok ilginç bişey..
dün yanlışlıkla bastım bi yerlere (insert, home , page up falan onun oralar) ondan beri buttonlar çalışmıyo mesela silmek istediğim maillarımı tickliyip "delete" e bastığımda oda nesi çalışmıyo, sonra paticikte bold , italic yazmak için tarayıp seçtiğimiz kısayollarda çalışmıyo neden olabilirki çıkamadım işin içinden..?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
şimdi farkettim paticikteki spoillarada basamıyorum heh
çok kıl bi durum..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
mouse da bi problem yok zaten tıklanıyo böyle içine giriyo (tabirime koyam) işlemiyor diğer dediklerinide yapmam imkansız tam bir odunum.. heh
bide durduk yere zarar görürmü çok önemli dll ler ?

s[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
bi yardımcı olucak yokmu ya işkence çekmekteyim..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
delirmeye ramak kaldı[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

[Bu mesaj Ryan tarafından 19 Ocak 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
başkabi klavyeylede aynı sorun oluomu mesela ben yanlışlıkla arkın klavyeye kola dökmüştüm(elim çarptı). ya basınca s yazıodu :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
adaware ile tarattım , microsoft antispyware ile tarattım , spybot search and destroy ile tarattım (burda 4 tane olayı bi türlü düzeltemedi sürekli couldnt fix bu dosyalarda download accelerator la ilgili diyoda bende yok download accelerator..)
anlicağınız show haberlik olcam bu gecenin sonunda.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
hala çözemedim olayı başka bi fikri bilgisi olan varmı ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

• Yeni Oluştur...