sepetcioglu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bır zamanlar bende ragnorak oynuyordum ama bıraktım yaklasık 3 ay oldu acaba aynı karakterle evam edebılırmıyım pre paid kartlardan alssam[signature][hline]hayat bir yoldur olmaz yokusu diki
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 karakterinle eğer 180 gün boyunca giriş yapmazsan karakteri silinir.. seninki 3 ay ise *!Hesaplar..* evet prepaid kardlarla fln dewam edebilirsin.. iyi oyunlar..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!!
uo_terminator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bence yanlıssın. ben oyuna girmeyeli cok oldu ve hala saatim war (oynayacak) ve int sitesıne gırıyorum bu arada Ro daki yetkılıler bırının hesabında sure warsa ve forumlara azda olsa yazı yazıosa acc ı sılmezler cunku bizi kazıklamıs olurlar bole bşi de mumkun deıl bence
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 180 günmü hmms en son ağustosta oynadım sanırım ... bu ay hemen bi pre-paid alıcam o zamanda şu new client olayını anlamadım ya off!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
oriwelli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 beyler bana bedava ragnorak üyeliği bulabilecek varmı.çok sevaba gireriniz yada bedava ragnorak serverı[signature][hline]cool_boy:)
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bedava serverlar hakkında bir başlık var lütfen okuyun daha sonra mesaj atın illa da free de oynıcam diosanız bu forumları kullanmayın gidin araştırın veya pm atın. Sanırım yeterince açık.
Öne çıkan mesajlar