Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ragnorak ıle ılgılı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bır zamanlar bende ragnorak oynuyordum ama bıraktım yaklasık 3 ay oldu acaba aynı karakterle evam edebılırmıyım pre paid kartlardan alssam[signature][hline]hayat bir yoldur olmaz yokusu diki
Mesaj tarihi:
karakterinle eğer 180 gün boyunca giriş yapmazsan karakteri silinir.. seninki 3 ay ise

*!Hesaplar..*
evet prepaid kardlarla fln dewam edebilirsin.. iyi oyunlar..[signature][hline]
[b]DeSo[b] Was Here!!!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bence yanlıssın. ben oyuna girmeyeli cok oldu ve hala saatim war (oynayacak) ve int sitesıne gırıyorum bu arada Ro daki yetkılıler bırının hesabında sure warsa ve forumlara azda olsa yazı yazıosa acc ı sılmezler cunku bizi kazıklamıs olurlar bole bşi de mumkun deıl bence
Mesaj tarihi:
180 günmü hmms en son ağustosta oynadım sanırım ... bu ay hemen bi pre-paid alıcam o zamanda şu new client olayını anlamadım ya off!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
Bedava serverlar hakkında bir başlık var lütfen okuyun daha sonra mesaj atın illa da free de oynıcam diosanız bu forumları kullanmayın gidin araştırın veya pm atın. Sanırım yeterince açık.
  • Yeni Oluştur...