Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorun ne?

Ryzer

Öne çıkan mesajlar

Msi h81-p33 anakartımda blackscreen, yani boot olmama sorunu ile garantiye verdim. 3 hafta bekleyip bekleyip yenisini verdiler bugun işte. Montajı yaptım fakat ne post ekranını, ne de başka bişey görebildim. Herşeyi denedim, ama bios pilini çıkarıp taktıktan sonra kısa devre olmamaya başladı anakart, yani çalışır duruma bile gelmiyor. Psuyu kokladım hafif yanık kokusu var ama anakartın ve ekran kartının ledleri yanıyor normal şekilde anlamadım gitti. Sizce psu mu gg olmuştur yoksa bios update falan mı lazım? Beynim aktı bunla uğraşmaktan.
Sistemim; i5 4460, 8 gb of ram @ 1333 mhz sc, asus gtx 650 tiboost, 500 gb hsd, cooler master B500 psu @ 500w.
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Montaj esnasinda anakartin altina ufak vidalar gelecek kafalari disi bu vidalarin.Anakartin ustunden vidalari kasaya baglarken,

once kasanin anakart oturacak yerine bu kafasi disi vidalari takiyosun sonra anakarti yerlestirip vidaliyosun.

Dikkatsizlikten bu basamak unutuluyo bazen.

Onun disinda islemci soketindeki pinlerin yamulup yamulmadigini kontrol et.Gecen boyle bir makineyle ugrastim cunku.Islemciyi monte ederken pinler yamulmus semptomlar ayni.

Vida hikayeside direk benim basima geldi.Umarim vidadandadir.Eger islemci piniyse, ince uclu tornivadayla duzeltilebiliyo pinler.Youtubeda videolari vardir mutlaka bulursam koyarim.
Sosyal ağlarda paylaş

pulkas said:

Montaj esnasinda anakartin altina ufak vidalar gelecek kafalari disi bu vidalarin.Anakartin ustunden vidalari kasaya baglarken,

once kasanin anakart oturacak yerine bu kafasi disi vidalari takiyosun sonra anakarti yerlestirip vidaliyosun.

Dikkatsizlikten bu basamak unutuluyo bazen.

Onun disinda islemci soketindeki pinlerin yamulup yamulmadigini kontrol et.Gecen boyle bir makineyle ugrastim cunku.Islemciyi monte ederken pinler yamulmus semptomlar ayni.

Vida hikayeside direk benim basima geldi.Umarim vidadandadir.Eger islemci piniyse, ince uclu tornivadayla duzeltilebiliyo pinler.Youtubeda videolari vardir mutlaka bulursam koyarim.

Dediklerini baktım ve dikkatlice uyguladım değişen bi şey yok ne yazık ki.(başka bi psu ile denememe rağmen) anakart elektrik alıyor ama kısa devre yaptırmama rağmen hiç bişe olmuyor. Cpu ya da ram gg olmuş sanırım, fml.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...