eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Öncelikle takımımızdaki nba oyuncularının nba'de nerdeyse her maç 20 üstü sayı yapıyor...Mehmet Okur'un double-double ı alışkanlık haline getirdi ve Hidayet Türkoğlu'nun takımının en skoreri görevini artık üstlendi denilebilir... Yeni koçumuzun takıma getirdiği disiplin ve gençlere de önem verişi takıma çok iyi bir hava getirdi artık yıldızlarımız forma garantisinde oynamadığından bir çaba içerisindeler bunları eleme gruplarında gördük... Fena görünmüyor durumumuz ama ümitlenmemiz yerinde olur mu acaba? Nba oyuncularımızın bu performansını görüp ümitlenmemiz doğru mu acaba? Yetenekleri gençlerin forma mücadelesinde hem kendilerini göstermesi hem de bu sayede yıldızların performansını attırmasını görüp ümitlenmemiz yerinde mi acaba? Bunlar bir yana Nba deki Seattle Supersonics takımında forma sansı bulamayan takımımızın belkide en kritik skoreri olan İbrahim Kutluay'ın performansının düşmesi en büyük korkularımdan bu nasıl etkiler acaba?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 NBA'deki oyuncularimizin `Forma garanti degil.` stresini ya$ayacaklarini zannetmiyorum. Artik kendilerini kanitlayacaklari pek bir durum yok. Ya da cikmalari gereken bir vitrin soz konusu degil. Coach oynatmazsa otururlar. Uzun sure oynatmazsa da ceker giderler. Tabii bu ki$isel goru$um.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eh NBA de oynadıkları için biraz nazlı olcaklar tabii. ööle uzun süre oynamazlarsa gitmeleri gerekir.ibrahim'e çok üzülüyorum inşallah ya forma şansı bulmaya başlar ki; bu çok zor, ya da en azından 10-15 dk. süre alabileceği bi takıma gider. ayrıca bence ümitlenmemiz gerekir we ben çok ümitliyim bu sene inşallah avrupa şampiyonluğu diyorum[signature][hline] Aşk biraz palavradır, biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır, sewmek birisini ömür boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar