daymond Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Arkadaşlar ben kendi buff paketlerimi yapmak istiyorum. Sermayem var , bilgim yok. Fabrikami almam gerekiyor ne gibi hammaddelere ihtiyacim var bunlari nasil birleştirip buff packlar yapacam iyi hammedeleri nerden bulacam. Bu işe vait ayirabilirim... Bilen bir arkadaş varsa kisa kisa anlatirsa hem bana hem d,ğer doctor arkadaşlara yardimci olur. Teşekkür eder saygılar sunarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Eğer zaten doktorsan tek yapman gereken şey buffpacklerin ihtiyaclarına bakman. Orada zaten gerekli componentlari ve resleri görürsün. Componentlar için fabrika gerekir ve buffpack yapımında en önemli şey olan avian meat2in güzelini bulman çok zordur. Ben oyuna 3 kere şahit oldum 1 yılda. Yani 6 ayda bir falan çıkarılıyor. Çok zahmetli bu iş çook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daymond Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Evet doktorum. Bilmek istediğim fabrikayi nasil kuracam hammeddeleri eti falan kendimmi avlicam inorganic meteryalleri craft mi etcem. Yani n eyapmak lazim. Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 coronet mall da rahatlıkla bulabilirsin buffpackleri elbette başka yerlerdede war ama şimdilik rahat bul diye dedim tek yapman gereken satın almak we sıraya koyup tipleyeni bufflamak(droid şapka ve yemekleri unutmaman lazım tabii sana tavsiyem doktor olma zaten müşteriler azaldı bide sen çıkma.... :):):):):):):):):):)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 19 Ocak 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 illede craft yapmana gerek yok exp kazanmak için ister craft yaparsın ister gerekli malzemeleri satın alırsın[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daymond Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaşlar anlatamadim galiba ben master doktorum baf packlari zaten satin aliyorum. Ogrenmek istedigim bu baf paklari kendim nasil yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Craft toolla :) simdi gidecen alacan resleri kuracan fabrikaları ve yapıcan. Yani ? Kendşn avlayamazsın zaten zor olur. Avlanarak geçinen çok kişi var. Yeni shiftte güzel res olursa oturacan o gezegenin en işlek yerine şunu xxx cpu'ya alıyorum diyecen. Sonra da mouse'u alıcan inventory iconuna basıcan (ya da ctrl+i) craft toola tıklıycan... daha ayrıntılı açıklıyım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eclipse de isen /tell floriel yap anlatiriz:)[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 buff pack yapabilmek iicn ctrl+d ye bas orda deraft schematiclerde yapabilecegin urunlerin listesi vardir enchance action pack-d yi goz onune alalim buna 1 kez tikla sol alt kosede nelere ihtiyac duydugu yazar iste advanced biological cart curt avian meat cart curt felan orda experimental özellikleri yazar mesela experimental effectiveness overall quality %75 cart %25 felan gibi bu demektirki o pack i uretirken kullanman gereken malzemelerde o statlar onemli bu sebeple mesela oq100 olan bi avian meat kullanırsan cok boktan buffpack olur... bunun dısında kullanman gereken componentler(yani advanced biological cart curt gibi) icin ise experiment degerleri farkli olabilir bu sebeple unutmaki her item uretilirken eperiment icin farkli statları yuksek olan resourceler gerekmektedir... www.swgcraft.com dan hangi resourcein hangi gezegende kaliteli ciktigibni ogrenebilirsin ... bu olayı kaptıktan sonra fabriak kurma olayını ve seri üretimide bi ara anlatırım once tek tek buffpackler yaparak elini alıstır ve tecrub e kazan sonra seri üretime gecersin[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar