Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerde O Eski Bayramlar

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

Benim Küçüklüğümde Herkez bayram önü dolar - mark alırdı şimdi ellerindekileri bozduruyolar

sonra herkez bi dana falan keserdi. şimdi 10 kişi goyun qesiyor

nErde o eski bayramlar[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir..
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel işte.

bizim çocukluğumuzda bayramyerine lunapark neyin gelirmiş bizi götürürlermiş pöhöh yok ben gitmem beni rahat bıraksınlar tatil günü erkek adamın işi oluyor[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bayram demeyin, gidicem sabah babağanne bayramın kutlu olsun ağzım kokuyo leş gibi sigara alkol diyecek karneni aldın mı
-eööö, yok babağannecüüm, daha yetiştirememişler okullar açılınca alıcaz(babam kafayı çevirir, s***r lan bakışı atar)
walla karambol olacak yarın biliyorum ben[signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

benimde babam elini öptürmücek çünkü bugun dukyana gel deyip 5 defa kufurlu telefon konusması edince en sonunda dayanamadı biz ölsek mezarımızıda gelmessin dedi. Bende sen böle küfredersen gelirim küfreder giderim dedim dükyandan kovdu beni :P[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir..
Sosyal ağlarda paylaş

valla anneme affedmicem yanıma gelmesin el opmeye herkezin icinde i.in .ötüne sokarım demiş :P[signature][hline] * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir..

[Bu mesaj eraygnr tarafından 20 Ocak 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...