Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Aslında Apache'den yoksa neden olduğunu bilmiyorum. Kendimize ait bir epin sistemimiz var. Siteler birbirleri arasında haberleşirken 5-6 gün önce "The document has moved here" mesajı almaya başladım. Normal tarayıcıdan girdiğimde sorun yoktu. Sonradan aklıma geldi ve Curl ile manual istek gönderdim. Daha sonra farkettim ki eğer User Agent boş ise direkt anasayfaya yönlendiriyor sistem beni. User agent belirterek gönderirsem Curl ile sorun olmuyor. Apache falan güncelleme yaptıda ondan mı oldu ki diye düşünmeye başladım aradım ama öyle birşeye rastlamadım. Cpanel'de olabilir kurcalıyorum ama henüz bir sonuç yok. Bu konuda bilgisi olan var mııdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Son anda aklıma geldi ya. Mod_security'e yeni paket eklemiştim. Şimdi loglarına girip bakınca gördüm. Çok özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 buraya yazmadan aklina bisey gelmiyo zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Hakketten öyle gerçekten. Buraya konu açtığımda ortalama 10dk içinde buluyorum çözümünü. Gel gör ki bu sorunu 10 saattir falan araştırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar