Gursu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaşlar Yenı Bır Makına Aldım Ve Dun Formatladım makınamda Şuan Xp Home Kurulu Bır Oyunda Alt Yaptıgımda Her Oğeler Yenılenıor bu normal ama bazen alt yapmadan 1 sn once fln Birlikte Aç Sİmgesi Olabılıor OGelerde Yenılenınce Gecıor bu 1-2 sn lık olay neden oluor bılen varmı yada nasıl duzeltebılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 problemini anlayamadım pek. dolayısıyla yardımcı olamicam. fakat sen bu bölümü yanlış anlamışsın kardeş. donanım-yazılım bölümüne yazıcaksın bu masaüstü olayını yanlış anlayanların sayısı son zamanlarda bi miktar arttı...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sanırım Masaüstü yazısını görünce bilgisayar için sandın.Bu bölüm Masaüstü FRP'si için :) bölüm açıklamalarını okursanız dahi iyi olur.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com:.. [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar