emircanz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Evet arkadaşlar ankarada küçükesata yakın daoc oynancak cafe varmı bayram ziyaretine anneannemlere gidiorum da :D[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bayram ziyaretinde yok daoc falan git el öp para topla cüce eleman :)[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Benim fikrim daoc accountunla tanimadigin yerden girme oyuna sonra şifren filan çalınır üzülürsün.Tabi bu arkadasın gittigi semtte daoc oynanan cafe varsa orda hırsız var demiyorum sadece kendi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Şu an ankaradayım bugün bayramın 1. günü vallah belki bugün gelemeyebilirim ama yarın ordayım :D[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar