KornBlack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Slm arkadaslar Ben aranıza yeni katıldım. Animeleri cok severim. Daha çok az anime seyrettim ama daha fazla seyretmek isterim. Eminim benim gibi olan arkadasların sayısı az degildir. İste bu nedenle bulusma ayarlamak gerektigini dusunuyorum. Animesi olmayan arkadaslar olan arkadaslardan faydalansın, anime sevenlerin sayısı cogalsın derim. Herkes getirebildigi kadar cd getirsin çoğaltıp paylaşalım. Tatilin son gunlerine dogru bir bulusma guzel olur sanırım. Ben izmirli oldugum icin izmir de olsun diyorum. Butun izmir li arkadasların katılmasını bekliyorum. Yeri ve zamanı belirleyelim ve tanışalım paylaşalım :) Saygılar&Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ühühüh! Adanalı doğdum Adana'da ölecem ben bu gidişle herhalde... Kıskanıyorum yaw! Burda hiç animesever yok![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KornBlack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kimse yok mu ya izmirli olan burda kimse cevap vermemis hala. Size diyorum izmirli arkadaslar hadi uyumayalım bu anime seven kardesinize bi yardım edin(duygu somurusu sımayliysi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 :lol: İzmirliler de aynı kaderi paylaşıyor :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben izmrliyim çiğlide oturuyorum sen nerde oturuyosun ona göre buluşabiliriz Müsait olursam[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sizi Şuraya ya da buraya alalım...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar