Predator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yaw adsl modem aldım herşey güzelde dosya alamıyom ıcqdan falan dellendim iyice. Nası kapatcaz bunu firewalunu şunu bunu markası ZyXel diye bi marka. teşekkürler şimdiden[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 firewall ı kapatmak yerine gerekli olan portları açsan daha iyi olmazmı ? NAPT yada Virtual server a bak sadece açmak istediğin porttu yazcan UDP mi TCP mi seçcen bide yerel ipni yazcan[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hiç bilmiyom o olayları bi anlatsan iyi olur[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mükemmel kaynak. http://www.portforward.com/ Eğer bağlantı pek çok bilgisayararasında paylaştırılıyorsa önce network iplerini sabitlemen lazım, değilse her zaman ilk boş ip adresini kullanır atamayı ona yaparsan sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ip ni explorera yaz şifre admin/1234 tür değiştirmediysen.orada firewall yazar disable et.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 benim modemim zoom usb firewallıda yok ama bende ne msnden nede icqdan dosya alabiliyorum =p hem p2plerde de nat error veriyor genelde napcaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Zyxel güzel bir markadır :-) icq da dosya alabilmek için çok basit bir yöntem var, gerçi bunu keşfettiğimde topick açacaktım ama unuttum ehu :P başlat->çalıştır->cmd yazıp çalıştırıyoruz, ordan ipconfig yazıp enter a basınca çıkan listeden Defauılt Gateway in yanındaki ip adresini alıyoruz. (muhtemelen 192.168.1.1 dir.) sonraaa, icq dan Connection settings i açıyoruz, (bendekinde login menüsünde çıkıyor). using proxy diyoruz, tip olarak HTTP proxy i seçiyoruz ve az önce ipconfigden aldığımız default gateway adresini buraya yazıyoruzz, portu da 80 yapıp yeniden bağlanıyoruz. sonra da mutlu mesut dosyalarımızı alıyoruz.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar