Predator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yaw adsl modem aldım herşey güzelde dosya alamıyom ıcqdan falan dellendim iyice. Nası kapatcaz bunu firewalunu şunu bunu markası ZyXel diye bi marka. teşekkürler şimdiden[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 firewall ı kapatmak yerine gerekli olan portları açsan daha iyi olmazmı ? NAPT yada Virtual server a bak sadece açmak istediğin porttu yazcan UDP mi TCP mi seçcen bide yerel ipni yazcan[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Predator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hiç bilmiyom o olayları bi anlatsan iyi olur[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mükemmel kaynak. http://www.portforward.com/ Eğer bağlantı pek çok bilgisayararasında paylaştırılıyorsa önce network iplerini sabitlemen lazım, değilse her zaman ilk boş ip adresini kullanır atamayı ona yaparsan sorun çıkmaz.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ip ni explorera yaz şifre admin/1234 tür değiştirmediysen.orada firewall yazar disable et.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 benim modemim zoom usb firewallıda yok ama bende ne msnden nede icqdan dosya alabiliyorum =p hem p2plerde de nat error veriyor genelde napcaz =)
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Zyxel güzel bir markadır :-) icq da dosya alabilmek için çok basit bir yöntem var, gerçi bunu keşfettiğimde topick açacaktım ama unuttum ehu :P başlat->çalıştır->cmd yazıp çalıştırıyoruz, ordan ipconfig yazıp enter a basınca çıkan listeden Defauılt Gateway in yanındaki ip adresini alıyoruz. (muhtemelen 192.168.1.1 dir.) sonraaa, icq dan Connection settings i açıyoruz, (bendekinde login menüsünde çıkıyor). using proxy diyoruz, tip olarak HTTP proxy i seçiyoruz ve az önce ipconfigden aldığımız default gateway adresini buraya yazıyoruzz, portu da 80 yapıp yeniden bağlanıyoruz. sonra da mutlu mesut dosyalarımızı alıyoruz.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Öne çıkan mesajlar