ibosch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Selectboxım çalışıyor.Yalnız tıkladığımda açılan pencerede yukarı aşşğı oklarına bastığımda yada ortadaki kaydırma çubuğuna bastığımda yok oluyo ordan kontrol edemiyorum.Sadece menü mousun orta scroluyla yukarı aşağı iniyor, sıkıntıyı nasıl çözerim ? : ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Pardon o javascript koduyla selectboxım oluştu ancak kaydırma çubuğu çıkmamıştı bende css e .selectbox-wrapper ul { height: 132px; overflow-y: scroll; } yazdım scroll çıktı.Ancak scrollun oklarına yada kaydırma çubuğuna tıkladım gibi kayboluyor, css e bişiler mi eklemem lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 http://jsfiddle.net Bu tip seyleri sorarken su yukardaki gibi sitelerde ornek olusturup kod yerine olusturdugun ornegin link'ini koyarsan hem senin hem de yardim etmek isteyenin isi daha kolay olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 di ensemdesin yine :P . Teşekkür ediyorum link için . upload ettim css kodunuda jscript kodunuda. http://jsfiddle.net/24b8yt3h/1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 E bu isin dogrusu boyle. Ordaki dosyayi indirip bakmazdim mesela ben. =) Bu arada HTML kismi eksik ve soldan alakali kutuphaneyi secmemissin. Haliyle debug edemedim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 wordpress site html yokki neyi koyim bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 alakali UL'yi kopyala gitsin browser'dan. Ya da JS neyi ariyosa onun icin bi ornek yarativer iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 JSFiddle efsane ya cidden kullanın hatta kullandırın herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 jsfiddle kullanmak icin js ogrenicem, sana soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar