Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bu oyunun bence cidden rvr balansı kaçtı....bu nedir ya!!! bi sorcum ve min. damageim 450 lerlerde criticlerle birlikte 1000-1100 leri gördüğüm oluyor...Bana böyle damageleri ne bi eld vurabiliyor nede bi meele class...cidden nf sonrası bişiler oldu Albiona[signature][hline]Azo [LVL50 7L5 Sorcerer] Kibos [LVL50 5L0 Necromancer] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 demek yalnız değilmişim. gerçi 50 charım şuan yok ama mezz yediğimde çevrede sorc varsa aha şimdi yattık diyorum. troll skald ımı en hızlı öldüren sınıf.(abartı hızlı ama.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 E simdi NF den sonra tum power relicler size gecti birakda biraz acıt milleti[signature][hline]Su çok güzel...Gelsene.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yok anlamıyom ben albiyon ken kimse sorc kasmazdı simdi sorcdan baska bisey yok meydanda superde vuruyolar bence keyfini sur cakarlar nerfi sonra en berbat class olur bkz savage[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 zaten ya nerf gelicek yada böyle böyle diğer classlara rr ability zart zurt vere vere aynı seviyeye çıkartcaklar...pasif ralar dışında adam gibi rası yok sorcun yaaahhu[signature][hline]Azo [LVL50 7L5 Sorcerer] Kibos [LVL50 5L0 Necromancer] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Gorgo, 08 Ocak 2005 03:32 tarihinde demiş ki: pasif ralar dışında adam gibi rası yok sorcun yaaahhu çooook yanılıyorsun... rr5 ability i hille gibi sorc ların...[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR3L9 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 3L5 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kokorec lvl 50 2L8 Druidbot (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 48 Animist (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sorc un overpowered oldugunu yenimi fark ettiniz. Wiz ile karsilastirsak mesela, bolt yerine bolt range ae mezz, root yerine hem root hem mezz, nuke yerine lifetap ki cok daha guzel, peti ve speed i var. Ench ile karsilastirilmamali, ench de yeterince overpowered zaten ama eld derseniz luri eld i , ben casterim deiye bagiran bi wiz e tercih ederim. Sonuc olarak sorc alblerin diger classlarinin ciddi sekilde gucsuz kalmasini saglayacak sekilde overpowered durumda bence. Eger sorc bukadar abarti olmasaydi en azindan diger classlara yardimci biseyler yaparlardi. Fakat mythic class dengelerinden cok realm dengelerine onem vermekte....[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sorc hiç değişmedi eskiden neyse oydu insanlar sadece yeni oynamayı öğrendi o kadar her classta var o olay overpowered diye birşey yok insanlar bir classı oynamayı öğrenince hemen o class overpowered damgası yiyor minstrel ilk başlarda en uyduruk char olarak görünüyordu ne zaman insanlar doğru oynayıp 4 kişiyi bi anda kesmeye başladı hemen enrf yedi ama evet bazı classlarda denge sorunu vardı mesela savage mesela berserker ama sorc eskiden neyse oydu albde sorc parmakla gösterilirdi şimdi değere bindi.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya sole suursuz ifadeler vermeyin. Sorc zaten her alb grubunda olmazsa olmaz siz ne grubundan bahsediyosunuz acaba mezz yok, pre nf bahsediyosan parmakla gosterilen sorc olmadan alb grubu olmaz. Eger Nf sonrasi diyosanda sorc rr5 inanilmaz guzel. Zaten Toa sonrasi sorc gittikce guclenmeye basladi yok sorc neydiyse o yeni fark edildigi mantigi inanilamaz sacma, sorc eskiden focus yiodu oturuyodu simdi shape change di , rr5 di , resistlerdi hersey degisti bunlarlada epey bir kuvvetli kaldi ki eskidende gucsuz degildi solo da gayet gucluydu. Ayrica onca RA geldi cleric e DI geldi nasil herseyi ayni goruyosunuz sasiriyorum. Zaten oyunda hersey degisti su son zamanlarda ve albionu suan guclu tutan yegane guclerden biri sorc bence. Clerici yalan wizi yalan tanki yalan, ha ogre pole arms i severim o ayri konu...[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Glatheros, 09 Ocak 2005 14:34 tarihinde demiş ki: sorc hiç değişmedi eskiden neyse oydu insanlar sadece yeni oynamayı öğrendi o kadar her classta var o olay overpowered diye birşey yok insanlar bir classı oynamayı öğrenince hemen o class overpowered damgası yiyor minstrel ilk başlarda en uyduruk char olarak görünüyordu ne zaman insanlar doğru oynayıp 4 kişiyi bi anda kesmeye başladı hemen enrf yedi ama evet bazı classlarda denge sorunu vardı mesela savage mesela berserker ama sorc eskiden neyse oydu albde sorc parmakla gösterilirdi şimdi değere bindi. Kor olmamak lazim nf oncesi toa oncesi si basindan beri oynuyorum hic bi zaman 4 sorc bi grupta olmadi albiyonda 1 tane alindi mezzleyemedi hemen oldu kufur yedi o oldu bu oldu ama su anda gruplarin kicini kurtaran tek class kotu mu yook birazda o classda dirseklerini curutenler sefasini sursun sonucta nerf dgelecek ole veya bole[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya Gorgo oynamayi bilmiyo ondan o :) RR7 olmuş kardeşim benim YÜRÜ BEEE[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu arada azo dunku pa icin uzgunum :P[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Toa öncesi az oynadım fakat şu vardı toa bonuslar olmadığı için speed 5 le koşarken karşı tarafdan gelen mid veya hib gruplar direkt insta ile mezzliyor veya stunlıyordu...Fakat toa sonrası hele hele pasif raların her levelde olması gerektiği gibi daha fazla bonus vermesi ile bence biraz garip oldu :)..... şuan için cb sini kullanmış bir driver sorcun karşı mid veya hib gruplardan birinden insta yemesini çok zor görüyorum (Bu söylediklerim Lagsız bi test ortamında geçerlidir :) ) Şuan bir innon olarak 396 dexim var saracenlerin 428 e kadar çıktıklarını duydum ve bende sadece Aug dex4 var bide 5'i var bunun :) Aslında threati açma sebebim sadece damagelerdeki garip artışlardı yani sadece %10 larda olan bir damage artışı gibi deil bendeki artış....Nf öncesi 300 lerde sürünen damageler verirdim şimdi 450 lerin aşağısına inmiyor ve WPIII ile 800-1000 leri rahat görüyorum... Neyse ben rr9 filan olana kadar nerf merf gelmesinde sonrasında bakarız :)... Saygılar.... Ha buarada EY TÜRK STEALTH CLASS SINIFI KÖTÜ ŞAHSİYETLER (ÖZELLİKLE MİDDEKİLER)...ALLAH SİZLERİN PA'larından ve TAM ADAM KESERKEN SIRF İNTERRUPT ETMEK İÇİN ATTIĞINIZ O 80 80 VURAN PİS OKLARINIZDAN KORUSUN :)))[signature][hline]Azo [LVL50 7L6 Sorcerer] Kibos [LVL50 5L0 Necromancer] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" [Bu mesaj Gorgo tarafından 10 Ocak 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kahraman gibi koprunun ortasinda durup millete nuke atarsan 4/3 hp'en varsa bide benim pa critleyim 800 vurursa olursun guzelim kizma ben kiziyom mu sen 1100 vurunca [Bu mesaj Moss tarafından 11 Ocak 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 fire wizzyler ne alemde ?.... allahın cezaları... ulan bir gün feci tepem atıcak tüm mythic'i hack'leyip .. al asıl FLAME SPEAR budur diye münasip bir tarafımın fotoğrafını çekip 'Your boltingen spell type melee sexual item hits your target whether he is in melee or not ! ' diyeceğim .... a.k.'umun herifleri ... nuker olacağız bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bu gece son 2 saattir bleed koprude resmen res kill yedik olmaz olsun ne demek abi 1100 critlemek gotu boklu sorc valla mythc yetkililerinin anne baba ve bacilarinin tumunun hali ve hatirini tum mid camiyasi olarak baya bi sorduk bu gece anlayamadim nokta ise hala mi gormuyolar tamam bi class i guclendirirsin ama boyle bokunu cikarmazsinki bi kac patch sonra ise kimse sorch oynayamayacak hale gelecek her iddaya varim[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 heheheh i luv AZo :P[signature][hline]Azo [LVL50 7L6 Sorcerer] Kibos [LVL50 5L0 Necromancer] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bizim serverda genelde her iyi sorc'un arkasında debuff atan bir cabalist var :) Damage'lar asıl o zaman coşuyor.[signature][hline]Barlennan Bladesong. Gilded Spear. Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yok burda 4 sorc bi slam vuran herhangi bi class scout filam da dahil bide cleric[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 magent emin ol sorc nedir ne yapar biliyorum ben.4 yıldır oynuyorum şu oyunu izin ver sorc değiştimöi değişmedimi bilgim olsun. bahsettiğin toa bonuslarını diğer classlarda alabilir o shapechangei gider theurgistte alır. sorc değişmedi hiç bir büyüsü ne nerflendi ne güçlendi aynı.diğer classlar değişti bana gelipte şuursuz filan diyorsun iyi güzel.sorc oynadınmı sen 4 yıl önce diye sorarlar adama.sorc RA lar oyunda yokken nasılsa şimdide aynı. tek eklenen şey mind shield.eskiden mezz spec gezerdi sorclar şimdi spec farklı hepsi o.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hm sanırım 4 yıl onceki sorclar maldı simdikiler cok zeki o yuzden hakketen supersiniz siz imbasınız playerlar imba olunca mythicde ne yapıcağını sasırdı kralsınız ayıptır solemesı. Ha konuya gelirsek sonuc olarak, shape changein onda bunda olması zaten daha iyi bir sorc için adam mezz atıp saniyede focuslanmıyo, şimdi bg denilen, açıklayayım dilersen body guard gibi bi özellik geldiki seni physical dmg a immune ediyor. immune yanı sana vuramıyorlar. Haaa bak bak ne guzel mezz attım simdi focuslayamadılar. Tamam onu geçtik mezzden sonra çok nadirde olsa purgeleyen casterlar sana dalmaya çalıştı neyimiz var petimiz , onu da daldırdık, sonra neyimiz var grupta 3 sorc daha eh akıllarına esince tum casterleri kesiyorlar. Sonra neyimiz var yeni evet 4 yıl bekliyoruz halen aynı hersey evet 10 dakka reuse timerli moc umuz var ona buna abuk subuk lifetap atıp olmuyoruz. Sonra yıllardır sahip olunan cheat gibi rr5 imiz var. Hmm daha sonra bakalım cast speedimiz abartı oldu dimi %10+ yeni aug dex 4-5 deki asırı + ile. Zaten limiti doldurabiliyoruz lifetap gibi kısa sureli buyuleri. Daha baska nelerimiz var onları inceleyelim yeni, Mesela ML lerimiz var brittle guardlar böylece abuk subuk interruptlanmıyoruz dimi 4 yılda bak neler olmus. Hm sonra bakalım daha daha neler geldi, Clericlerimize yeni DI , yanı divine invertation , onu da acıklayayım healing pool geldi. Böylece ne oldu ölmemiz dahada zorlaştı zaten lifetap yapan bi classız. Eee sonuc ne bunda? Sorc un değişmesine gerek kalmadı, koşulların değişimiyle diğer classlara göre güçlü kaldı. Fire wiz kuvvetinde nukeler( lifetapli ), speed, pet, bolt range mezz ki saniyesi son derece yeterli dusuk levellardakiler bile cok rahat işliyo düşmana.[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben bile thanele inflere buffsiz 300 500 arasi wuruom :P (heat LW)[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Spectu her class icin onlarca sey yazilabilir senin sorc icin yazidigin gibi Mesela bi rr3 warlockun cap resist mercime instalarla 500-600 vurmasi posionla per tick 300 vurmasi gibi Yuksek rr olduktan ve el-göz koordinati hizli calistiktan sonra her class cok olumcul olabiliyo bu sadece sorc icin gecerli degil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ben anladimki bu oyunda Caster Ruleezz :P[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-5L1 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Resh, 13 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Ben anladimki bu oyunda Caster Ruleezz :P Tank classı oynucaksın ya solo yapıcaksın ya da iyi bir gruba girceksin yoksa ölüyon :P[signature][hline]Dünyanın kahrını çekip delireceğime , ben delireyim dünya benim kahrımı çeksin. Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar