Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Valla bu başlığı önce internet bölümüne mi açsam diye düşndüm am bilen olsa olsa burda çıkar herhlade :) İnternette şöyle temiz,geniş arşivi olan frp dökümanlarını indirebileceğim hoş bir site bilen varmı?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 unoffical kaynaklar icin kendi sitemiz var. Ama yasal yurullukten dolay offical hedeleri koyamiyoruz. Bakiniz[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 downloda edemiyorum...sayfalara ulaşılamıyor...acaba üy olmamamla alakalı bir şeymi?=
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 http://www.rpghoard.com/ olabilir[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet uye olmak gerekiyor. Ama ba$ina ftp koyarsan rahatca girebilirsin. Sayfadaki ve adreslerde farklilik olmu$ ama dedigim gibi ba$ina ftp koyarsan duzeliyor.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Hamatula Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 nası koyucam abi? :)harbi geyik olsun diye söylemedim.. :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tamam gerek yok coder gerekli duzeltmeleri yapmi$. Sadece siteye uye olarak dl edebilirsin. bakiniz[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 dragonfire dediğin siteye üye oldum iyi arkafon müzikleri var ama hiçbirini indiremiyorum sitede bir sorun mu var?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Öne çıkan mesajlar