Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+7 için bi öneri (arkım yaptı oldu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kısa ve öz:
+6 sword breaker'a Blessed Elemental Scroll bastı ve ardından Blessed Upgrade Scroll'u koydu.Ve +7 oldu[signature][hline]----------------------------
Server:DieZ
Nick:ShadowFax
LvL:51
ClaN:Eternity^2
Mesaj tarihi:
Şans ;)[signature][hline]Name: SteelBrightBlade
Server: Ares
Race: EL Karus
Class : Warrior
Level: 53
Clan: OTTOMAN_EMPIRE

[Bu mesaj SteelBB tarafından 19 Ocak 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Anlamış değilim posion eklediniz ve sonra + sını artırdınız ya bu yalan yada ilahi bir güç (yalan değildir sanmam)ya da adminin kankasınız :-)[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
itemlere bonus eklendikten sonra upgrade edilmesi bir nebze olanaksızdır desem gülen olurmu bana :)[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Nick: AresMajere
Race: Human
Class: Priest (Buffer & Massive Healer)
lvl: 51 (Şimdilik)
Mesaj tarihi:
Çok kısa ve özmüş abi buda :D
Elemental olup olmaması şansı değiştirmiyor dediler.
Kim dedi?
Hatırlamıyorum :lol:[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Nation:İnsan
Job:Rogue/Archer
Lvl:4x
Klan:
Server:Xiki

Mesaj tarihi:
Aynen buzkiprisi +6 dan sonra bus ile patlama yüzdesi daha çok artar... Ama bonus ekledikten sonra bus ile upgrade edilmesini aklım almış degil halen genelde userlar örnegin +7 nin son oldugunu ve +7 de bonus eklemeyi tercih eder. Bonus ekledikten sonra tekrar upgrade eden adam görmedim :)[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Mesaj tarihi:
Orası öyle,bende görmedim akıllı bir adamın +5 te chitine bonus ekledigini mesela. :) Belki batıl inançtır :D[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Klan:

Mesaj tarihi:
ben +5 chitine hp bastım buzkiprisi :) para gani 55 de +6 yı yapcam :D[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Mesaj tarihi:
Ares bu söylediğin olmicak emin ol msn e gel ytada burdan mesaj at bana acil müfit lasım :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Abi sende ne kararsız adamsın,bi öyle diyosun bi böyle :lol:

Bu arada şanslı adam istiyosanız "mxzr" TurkForEver nickli arkadasımız, 2 tane swordbreaker'i nuslarla +6 yapıp üzerine 2sinede normalelemental scrolları hatasız basmış bulunuyor .[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Klan:

Mesaj tarihi:
ona sözüm yok bende 2 parca chitin imi nus la +6 yapıp bus str ekledim ama elemantal yada reduce eklediğin iteme upgrade scroll basarsan patlar ister normal ister bus[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Rock staffı +6/48 den +7/56 ya cıkardı :D öhö[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Klan:

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 19 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
staffları bilmem ben o flame damge o başka abi ben posion yada reduce dedim ama sen yine başka tarafınla okudun dimi :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Poff ok Burial.
Hayır olm,biz rogue lardada int yok ama wariorlar bambaşka oluyor :D[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Klan:

Mesaj tarihi:
olm baq ne yasıyor elemantal yada reduce flame demiyor yada glacier yada light oke :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
yaw ben akıllı adamım :D hadi +6 patlasaydı chitinler :P +5 hp bonus eklemek en mantıklısı ilerde +6 yaparım :D[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Mesaj tarihi:
+5 hp bonuslu chitinlere bir bus basarım +6 olur degilmi ya yihahah :D[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Mesaj tarihi:
görürsün ares :D patlasında bende sana chitin yok :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
zaten dün 2 tane helmeti +4 den +5 e geçerken yaktım dellendim şu dupe olayını çözersek artık serverdaki tüm priest chitin parçaları alacam sonrada egomu tatminen hepsine cursed basacam :D[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Mesaj tarihi:
bakın siz sans dediniz tamam ozmn sunu dinleyin:
Ben diez den ShadowFax +1 chitin gauntlete Blessed Enchant Scroll (StR) koydum.ve ardından Nus ile +6 yaptım(yem vererek)
Sonuc olarak bonus ekleyince sans bence artıyor
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 19 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
Abi sende ne kararsız adamsın,bi öyle diyosun bi böyle :lol:

Bu arada şanslı adam istiyosanız "mxzr" TurkForEver nickli arkadasımız, 2 tane swordbreaker'i nuslarla +6 yapıp üzerine 2sinede normalelemental scrolları hatasız basmış bulunuyor .

ya :D hicde yem vermeden yaptim ardi ardina :D ama bitanesinde +60 pois bonusu var dierinde yok. Onada ekleyip saticam :D:D:D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Name:TurkForEver
Job:Hunter
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc
Mesaj tarihi:
Oylama olmuyor dimi burda...
Biz yapalım o zaman :D

A-Bonusla şans düşer diyenler
B-Bonusla şans artar diyenler
C-Bonus şansı etkilemez diyenler

Bonusa elemental-reduce-stat-resist de dahil.
Deneyimi olanlar buyursun :D

Ben C diyorum.
(kimse katılmazmış,.öt olurmuşum böhüü :D )
  • Yeni Oluştur...