Chemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kısa ve öz: +6 sword breaker'a Blessed Elemental Scroll bastı ve ardından Blessed Upgrade Scroll'u koydu.Ve +7 oldu[signature][hline]---------------------------- Server:DieZ Nick:ShadowFax LvL:51 ClaN:Eternity^2
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Şans ;)[signature][hline]Name: SteelBrightBlade Server: Ares Race: EL Karus Class : Warrior Level: 53 Clan: OTTOMAN_EMPIRE [Bu mesaj SteelBB tarafından 19 Ocak 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Anlamış değilim posion eklediniz ve sonra + sını artırdınız ya bu yalan yada ilahi bir güç (yalan değildir sanmam)ya da adminin kankasınız :-)[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 itemlere bonus eklendikten sonra upgrade edilmesi bir nebze olanaksızdır desem gülen olurmu bana :)[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 51 (Şimdilik)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Çok kısa ve özmüş abi buda :D Elemental olup olmaması şansı değiştirmiyor dediler. Kim dedi? Hatırlamıyorum :lol:[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Aynen buzkiprisi +6 dan sonra bus ile patlama yüzdesi daha çok artar... Ama bonus ekledikten sonra bus ile upgrade edilmesini aklım almış degil halen genelde userlar örnegin +7 nin son oldugunu ve +7 de bonus eklemeyi tercih eder. Bonus ekledikten sonra tekrar upgrade eden adam görmedim :)[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 51 (Şimdilik)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Orası öyle,bende görmedim akıllı bir adamın +5 te chitine bonus ekledigini mesela. :) Belki batıl inançtır :D[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben +5 chitine hp bastım buzkiprisi :) para gani 55 de +6 yı yapcam :D[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 51 (Şimdilik)
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ares bu söylediğin olmicak emin ol msn e gel ytada burdan mesaj at bana acil müfit lasım :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Abi sende ne kararsız adamsın,bi öyle diyosun bi böyle :lol: Bu arada şanslı adam istiyosanız "mxzr" TurkForEver nickli arkadasımız, 2 tane swordbreaker'i nuslarla +6 yapıp üzerine 2sinede normalelemental scrolları hatasız basmış bulunuyor .[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ona sözüm yok bende 2 parca chitin imi nus la +6 yapıp bus str ekledim ama elemantal yada reduce eklediğin iteme upgrade scroll basarsan patlar ister normal ister bus[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Rock staffı +6/48 den +7/56 ya cıkardı :D öhö[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 19 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 staffları bilmem ben o flame damge o başka abi ben posion yada reduce dedim ama sen yine başka tarafınla okudun dimi :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Poff ok Burial. Hayır olm,biz rogue lardada int yok ama wariorlar bambaşka oluyor :D[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 olm baq ne yasıyor elemantal yada reduce flame demiyor yada glacier yada light oke :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yaw ben akıllı adamım :D hadi +6 patlasaydı chitinler :P +5 hp bonus eklemek en mantıklısı ilerde +6 yaparım :D[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 51 (Şimdilik)
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 +5 hp bonuslu chitinlere bir bus basarım +6 olur degilmi ya yihahah :D[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 51 (Şimdilik)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Poison elemental degilmi :lol: kızma tamam relax :-p[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 görürsün ares :D patlasında bende sana chitin yok :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 zaten dün 2 tane helmeti +4 den +5 e geçerken yaktım dellendim şu dupe olayını çözersek artık serverdaki tüm priest chitin parçaları alacam sonrada egomu tatminen hepsine cursed basacam :D[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 51 (Şimdilik)
Chemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bakın siz sans dediniz tamam ozmn sunu dinleyin: Ben diez den ShadowFax +1 chitin gauntlete Blessed Enchant Scroll (StR) koydum.ve ardından Nus ile +6 yaptım(yem vererek) Sonuc olarak bonus ekleyince sans bence artıyor
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Buzkirpisi, 19 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Abi sende ne kararsız adamsın,bi öyle diyosun bi böyle :lol: Bu arada şanslı adam istiyosanız "mxzr" TurkForEver nickli arkadasımız, 2 tane swordbreaker'i nuslarla +6 yapıp üzerine 2sinede normalelemental scrolları hatasız basmış bulunuyor . ya :D hicde yem vermeden yaptim ardi ardina :D ama bitanesinde +60 pois bonusu var dierinde yok. Onada ekleyip saticam :D:D:D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Oylama olmuyor dimi burda... Biz yapalım o zaman :D A-Bonusla şans düşer diyenler B-Bonusla şans artar diyenler C-Bonus şansı etkilemez diyenler Bonusa elemental-reduce-stat-resist de dahil. Deneyimi olanlar buyursun :D Ben C diyorum. (kimse katılmazmış,.öt olurmuşum böhüü :D )
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 C[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Öne çıkan mesajlar