undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 angels fall first!!! unutulabilitesi asla olmayacak bir sarki Tarja Turunen! ama son albümlerini hic beenmedim bu da dipnot olsun =([signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Volfied, rap konusundaki uyarılarını şimdi daha iyi anlıyorum abi. Antimetalci, yörünge dışı soğuk olur iyi giyin.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kimin fake'i bu acaba?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehe volfi güzel editlemiş forum kurallarına ve burdaki saygı çerçevesine uymazsan mesajın silinir,birazdan uzayın derinliklerinde seyahate çıkacağın gibi :)
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Kimse Haggard dememis cok ayıp.2 tane hatun soprano var back vocal yapıyolar(sozde back vocal vocalden fazla soyluyolar :) ).17 enstruman kullanıyolar.Vocalinin sesi deathmetal tarzında, hatunlar ve enstrumanlar inanılmaz.
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Sleepwalker, 17 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki: bu arada arkadaşlar Haggard' ı da tavsiye ederim... shimone ben tavsiye ettim haggard ı dikkat edersen...
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yaaaaa bnde anathema nın back vokali lee'ye hastayım deli hatun kasıyorum ama sesim onun gibi hoş çıkmıo... hele parıisienne moonlight taki o eşsiz yorummmmm... :)
obacan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Nightwish diyorum okadar[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben burda doro diye dötümü yırtayım, adamlar koptu gitti nightwish tarja mojo babathema :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Öne çıkan mesajlar