Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 DT severim zaten ben baya, kadın vokale sarmadan da dinlerdim abi, çok saol yine de. Onun girişine hastayım ben asıl =) The Gallery albümünü dinlemeyip de melodeath dinliyorum, onu geçtim metal dinliyorum diyen utanmalı bence eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 e abi sen isini biliyormussun zaten. ben ne konusuyom ki hala :)[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Penthesilea, 17 Ocak 2005 00:56 tarihinde demiş ki: Dargaard On Thorns I Lay Tristania bu arkadaslari bilmiyordum, hemen el atiyim barim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 On Thorns I Lay'in Crystal Tears albümü kilometre taşıdır hatta bak, kesin dinle =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Volfied, 27 Aralık 2004 09:54 tarihinde demiş ki: Ebony Ark - Ebony Ark albümünü dene kadın vokalli progresif metal olarak geçiyo zaten çoğu yerde Barkın bu arada hala şu grubu bulamadım[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 icinde "ark" gecen hicbi grup bulunmuyor, pek bi rarelar. sadece ark olani ariyorum ama i ih, yok.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 emule'de bulursunuz ebony ark'i ama sadece tek bi ep'si olan yeni bir grup olduklarindan cok fazla source'a sahip degiller... guzel ama nubi bir grup[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ark'ın Ark albümü var bende de euh. Ya bizde öyle programlar yok be doggycim, portlar saolsun[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yasasin bokunu cikaralim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Harbiden çıkarmışım ya =) Kusura bakma anca bitti essay kendime yeni geliyorum arada neler yaptım bilemicem heh :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Queensryche-Suite Sister Mary (Operation Mindcrime albümünden) Geoff Tate, Pamela Moore ile düet yapıyor cok guzel parca kadının seside güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 insanity's crescendo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bi allahın kulu doro yazmamış tövbe yarrabbim. tek oldschool biziz heralde. tabi qryche'ı takdir ettim o ayrı.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sleepwalker o şarkının orjinali yani albüm versiyonunda Pamela Moore söylemiyor, Geoff Tate sesini incelterek söylüyopr, bu da sana kap.. bilgi olsun :) ha konserde Pamela Moore ayrı güzel söyledi[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 pamela moore soyluyor orjinalinde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abi burda sad söölemişti onu ya sesini incelterek söölediğini[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 led zeppelin- battle for evermore, bu arada pamela moore söylüyor ismi geçer albümün kapağına bakarsanız.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 orjinalinden check etmiş doggy hoca ööle diyosa bana susmak düşer hehe allala o zaman bi grupta olmuştu o sesini incelterek söölüypodu kadın vokalleri vokal hangisi bilmiyorum emin deilim o zaman[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bi yıldız koyuyosun diye mesajın kurallara uygun hale geliyor mu sanıyorsun? [Bu mesaj Volfied tarafından 17 Ocak 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu arada arkadaşlar Haggard' ı da tavsiye ederim güzel sesli hatun vokaller var. bunun yanında Renaissance(progressive rock grubudur oldukça eski bi grup) ı da tavsiye ederim kadının sesi güzel. bide metal değil ama Blackmore's Night ı dinleyebilirsin. Candy Night' ın sesi gerçekten çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Sleepwalker, 17 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki: ..... Blackmore's Night ı dinleyebilirsin. Candy Night' ın sesi gerçekten çok güzel... Candice olmasın o :)[signature][hline]The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ewt imla hatası var yanlış yönlenmesin insanlar mesela googleda fln arama yapılırken zorluk çekmesinler... doğru imlayla yazıyorum bu sefer: Candice Night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ghost of a rose albümü çok güzeldir blackmore nights'ın[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sooora doro-love me in black albümünün müdavimiyiz[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiMetalci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ben müzik türleri hakkında yorum yapmayı bilmiyorum, biri bana öğretsin lütfen. [Bu mesaj Volfied tarafından 18 Ocak 2005 08:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar