Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Disk mi dolmuş nolmuşsa bilmiyorum artık ama mysql başlamıyor. Mysql başlamıyor. http://prntscr.com/68fic3 mysqli başlatmaya çalışıyor sürekli. Başlangıçta mysql start etmemesi sağlamadan açtırabiliyor muyuz makineyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 df -a ile diski bir kontrol et ne kadar kullanıyorsun bir bak. MYSQL loglarına baktın m? Neden başlamdığına dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 df -h yap service mysqld start la dene hatayı gosterir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Uzun süre bekledikten sonra açtı kendi kendine hiçbir servisi çalıştırmadan. Backupları sildim düzeldi Ama böyle yaptıkdan sonra çok acayip şekilde bazı kişiler siteye girerken 302 döngüsü oluşuyor. Nedendir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Logları kontrol et ,neden geç başladığını log dosyasından görebilirsin. Disk kullanım durumunu ve memory durumunu bi kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar