Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Tanrı misafiriyim abi kızmayın bana tamam tamam söz bi daha forumları ele geçirmicem valla söz! söz pls:) bi şans daha pls yemin ediyorum tekmeyle vurulan futbol oynamaya yarayan cismin adını bile sölemicem valla söz kızmayın bana pls yörünge dışına atmayın! Yöründe dışına atmayın pls! plsplspslpls Tanrı misafiriyim:) Trafalgar ım ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 pls bab k3nk ? görücez bakalım ne derece yola gelmişsin.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hoşgeldin Chemical, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. İyi eğlenceler...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hoşgeldin ama su irc tarzı konuşmanı kesmen lazım burada az da olsa, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. İyi eğlenceler =][hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 silp in direk c/p lediği belli nerfin smily den. editlesin silp geç kalmış ehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Peh peh peh, hevesli gençler. Aferin çekirgeler, antrenmana devam, ustalarınıza yaklaşacaksınız yakında. *!Gururla aynı dakikada post atan genç c/pci adaylarını süzer* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 c/p sux kim buldu bunu be nası ruhsuz bir uygulamadır.. :P[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 :) nebulada da forum delisi idim bu arada irc kullanmadım hiç nasıl oluo o tarz konuşmalar:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Geç kalmışız 2 sn'ye foyamızda meydana cıktı c/p yapıyım dedim bi kere :D.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage -30 dk geçmiş [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 12 May 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 one..............more..........[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 one more ee:) merak ettim ne diceni? bu arada saolun C/p olayınızda biraz saçma geldi:) üşenionuzmu ya iki gıdımcık şeyi yazmaya eheh link verin bari o yazıya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hmmm.... said: Chemical, 13 May 2003 12:55 tarihinde demiş ki: ...şeyi yazmaya eheh link verin bari o yazıya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Yaşıyacakmıyım dokdor bey? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Nefr, 13 May 2003 13:08 tarihinde demiş ki: Hmmm.... *!Çiğner ve Düşünür* Hehe...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hiç yeni birileri olmuyo gelenler nedense hep geri geldim oluyo araştırmak gerek merak ediyom.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Türkiye'deki internet sahibi kullanıcı limitine gelmiş olmayalım? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ehueh hoşgeldin tekrardan denk olasıun emi?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 hos geldin diyelim *! cay uzatir *[hline]|herzaman mutlu| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 saol:) *!hüürp* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 welcome back[hline]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 // 3 L C 0 |/| 3 (!)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Banlanıcam merhabamı buraya yazdım BYee ide buraya yazimm bye all:( niyemi banlandim? çok fazla topic açdım 5 tane açdım niyemi banlandım? İmzama fotoraf koydum diye topic açdım Direk ban dediler http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32746 Ama bu arkadaş benden beter bi topic açmış o banlanmıcak Evet banlıcaksınız beni gene:( biliyorum özür diliyorum imzama fotoraf koyduğum [hline] ile koyduğum için özür diliyorum çok büyük küfürler ve saygısızlık ettim adminleri salak yerine koydum http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32746 bu arkadaş banlanmıcak ama o naptıki ben öle bi forum açsa idim ooohooo çokdaan gitmişdim...[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hı hı anlıyorum[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 lan tunja geccenı bu satıned nı ısh var burda gıt shutunu iç lan :-) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Merhaba ve Bye aynı threadte :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.