UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Geçen gün biyerde tavla oynuyoz kızın iki taşi vardı benim bölgemde ben toplamaya başladım kız bir anda iki tane düşeş attı ardından en küçüğü 3-3 olmak üzere 6 adet daha çift attı.Yani anlayacağınız sekiz çift üst üste attı haliyle oyunu kaybettim.Herkes dumur... Bende de bir merak uyandı 'bir oyunda sekiz kere üst üste çift gelme olasılığını nasıl hesaplarım' 1 bölü 6 üzeri 8 diyenler oldu ama tam olarak emin değilim daha okulda o konu ları da görmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 1 bölü 6 üzeri 8 dendi ve emin olamadın.olabilir. deniyerek emin olcaksın abi ozaman. yanına 1 kamyon defter al otur başına zarların emin olmak için en etkili yöntem bu.ama zar tutmak yok ona göre.bardakla at yanlış çıkar yine emin olamazsın bak![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 11679616 çıktı hehe bu olasılık konusu lise 2 de varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yokh :) kız ballıymış işte :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: UcuBe, 20 Ocak 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Geçen gün biyerde tavla oynuyoz kızın iki taşi vardı benim bölgemde ben toplamaya başladım kız bir anda iki tane düşeş attı ardından en küçüğü 3-3 olmak üzere 6 adet daha çift attı.Yani anlayacağınız sekiz çift üst üste attı haliyle oyunu kaybettim.Herkes dumur... Bende de bir merak uyandı 'bir oyunda sekiz kere üst üste çift gelme olasılığını nasıl hesaplarım' 1 bölü 6 üzeri 8 diyenler oldu ama tam olarak emin değilim daha okulda o konu ları da görmedik 6/36 üzeri 8 olması lazım olasılığının tabi alkolü fazla kaçırmadıysam :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 6 bölü 2821109907456 ediyor oda :D yani kız acaip ballıymış :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 matematiğim geçen sene 0dı zaten :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 şimdi iki zar toplam 6*6=36 değişik şekilde atılabilinirse, bunlardan 6sı çiftse bide 8 defa üst üste gelecekse 6/36 üzeri sekiz işte kardeşim. ben sarhoş değilim! :-)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 abi 6 tanesi çiftler oluyör zardaki[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 istenilen zar değil çift gelicek işte :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 beynim bulandı gece gece 8 tane 1/36 çarpalım biz :)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yahu şimdi iki tane zarla 36 değişik $ukela sayı gelebiliyo.bunlardan 6 taneside 1-1 2-2 3-3 4-4 5-5 6-6 çiftler yani, 36 hareketten altısının nasıl sekiz kere üst üste gelebileceğini hesaplıyoruz işte daha nasıl anlatayım :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 olm bende o sayıyı buldum? beynim durdu :yapma:[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 olmuş bitmiş ya napıcan hehe olmaz bir daha ole bisi merak etme :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hah çok güzel demekki bu olasılık hesaplamayla neleri kanıtladık: 1-kızda eşşek gibi bal var 2-sarhoş değilim 3-alkollü iyi problem çözüyorum 4-çok fazla problem beyni mavi ekrana sokuyor 5-bende hoca potansiyeli var :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ulan benim 14 doğrum vardı legezede matden :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evde alkol kalmadı başka soruyla gelmeyin :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evde tekila olacak babamın yatmasını bekliyecem. taarruz ulan direk :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ahah ne oluyor ya konu tavla ile başlamış başını okudum sadece sonra sona geldim olay tekila muhabbetine dönmüş :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 abijim ben her içtiğimde uyuyorum.sarhoş olup uyumak gibisi varmı rahat rahat yayıyosun iplemeden.bi başın ağrıyo sabah, onuda açıyosun bi efes kahverengi şişe gidiyo :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben okula gitmeden içiyorum olm, zihin açıklığı versin diye. rahmetli dedem de kanyakla açarmış kahvaltıyı :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 çakırkeyif olacan nerede oluyosan işte ölçüsü deişiyo insana göre. zaten kalkmışız sabahtan yorgunluğu var içiyosun rahat rahat yayıyosun gerçi o sırada ne yayacaksan :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar