Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavla Bilimi

UcuBe

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün biyerde tavla oynuyoz kızın iki taşi vardı benim bölgemde ben toplamaya başladım kız bir anda iki tane düşeş attı ardından en küçüğü 3-3 olmak üzere 6 adet daha çift attı.Yani anlayacağınız sekiz çift üst üste attı haliyle oyunu kaybettim.Herkes dumur...
Bende de bir merak uyandı 'bir oyunda sekiz kere üst üste çift gelme olasılığını nasıl hesaplarım'
1 bölü 6 üzeri 8 diyenler oldu ama tam olarak emin değilim
daha okulda o konu ları da görmedik
Sosyal ağlarda paylaş

1 bölü 6 üzeri 8 dendi ve emin olamadın.olabilir. deniyerek emin olcaksın abi ozaman.
yanına 1 kamyon defter al otur başına zarların emin olmak için en etkili yöntem bu.ama zar tutmak yok ona göre.bardakla at yanlış çıkar yine emin olamazsın bak![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UcuBe, 20 Ocak 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
Geçen gün biyerde tavla oynuyoz kızın iki taşi vardı benim bölgemde ben toplamaya başladım kız bir anda iki tane düşeş attı ardından en küçüğü 3-3 olmak üzere 6 adet daha çift attı.Yani anlayacağınız sekiz çift üst üste attı haliyle oyunu kaybettim.Herkes dumur...
Bende de bir merak uyandı 'bir oyunda sekiz kere üst üste çift gelme olasılığını nasıl hesaplarım'
1 bölü 6 üzeri 8 diyenler oldu ama tam olarak emin değilim
daha okulda o konu ları da görmedik

6/36 üzeri 8 olması lazım olasılığının tabi alkolü fazla kaçırmadıysam :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...