Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Microsoft klavye ve mouse'un usb dongle'ını 2 bilgisayara paylaştırmak istiyorum. Hangisini aktif edersem onda çalışacak. Tam olarak ne aratmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 kvm switch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 makineler devamli yanyana calisiyorsa synergy e de bakilir gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 kvm istediğim şey teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Ontarafa cekiosun 2 usb uzatma kablosu sonra lazim olana takion:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 synergy baya iyimiş tam ihtiyacım olan şey pazartesi deneyeyim iş yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 KHaRoN said: makineler devamli yanyana calisiyorsa synergy e de bakilir gerci. super bisey synergy ama nedense bende windowsta pencerelerin goruntulenme sirasini karistiriyor su ara anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar