Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir zaman sonra hic bir programin calismamasi?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Bir kac haftadir var bu problem format atmaya cok usendigim icin restart ile gecistirmeye calisiyorum ama iyice cileden cikardi . Bilgisayar acildiktan bir muddet sonra bilgisayarda ilk basta iexplorer ve taskmanager acilmiyordu deminde oldu bu safer bari oyuna giriyim dedim pirates actim oda acilmadi iyice sapitmaya basladi adaware ile full system scan yaptim , msconfigten startuptaki gereksiz seyleri temizledim , simdide norton 2005 ile bi virus taramasi yapacam bundanda birsey cikmazsa nedendir?
ps : bazen cpu kullanimini %50 x 2 = %100 arttiran ayni isimde 2 tane program goruyorum tam spyware adi var bilmemne launcher diye unuttum bunlari bir ara aratip silecem ama kapattiktan sonra gene oluyor yani bir faydasi olmuyor gibi...
ps2:bir zaman sonrada genelde bilgisayar acildiginda oluyo ama neyse TCPService2.exe gibi birsey hata verdi ve kapatildi diyor...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 19 Ocak 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o cpu usage'i arttiran programlar system resourcelari da yiyodur, ondan oluyordur tahminen.
bende cok oluyor mesela gece acik kalan pcmi sabah resetlemezsem bikac saate sapitiyor, ama 98 kullaniyorum tabii, xp'de olmamali bu sorun bir terslik olmadikca.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...