Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Laptopun gamingi olur mu demeyin pls :P mobil lazım olduğu kadar artık, über birşeyler çalıştırmasına gerek yok kasmadan yüksek kalitede lol çalıştırsa yeter gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 SC yi biraktigin icin yok sana laptop falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Alirnware m17 var ister misin i7 ilk cpu'lardan 4gb ram, gfx ati ya 4700 yada 5700 seriaiydi galba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 lol için gaming laptop? Zıhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 2. el mi istiyorsun ? Burda ofiste bi arkadaş satmak istiyordu asus laptopu vardı i7 işlemcili ama özelliklerini hatırlamıyorum dota falan oynuyor wow oynuyor işini görür sorayım bir belki ilginizi çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Dark_Soul said: lol için gaming laptop? Zıhahahah gaming laptop dememin tek sebebi uzun saat kullanımlarına ekrankartı/işlemciye yüklenirken daha dayanıklı oluyorlar soğutmadan dolayı diğerleri patates oluyor direk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Ben satıyorum , asus i7, nvidia gt 550m ekran kartı ve 6 gb ram var. Bilgisayarda lol, wow, diablo , swg ve eve online oynadım şu ana kadar. Herhangi bir kasma fps düşmesi yok. Fiyat için mesaj atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 kaiser bana da atar mısın fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Hangi serisi asus un gt550m ler plastik kasada vardi benim bildigim. Asus un plastik kasasi bile iyi gerci ama oyun oynarken sıkıntı ya sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar