Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tsunami..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

kendi isteklerinize göre çekmeyin konuyu,Alexi'nin yada herhangi birini böyle bi konu üzerine dalga geçiceklerini sanmıyorum..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 19 Ocak 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
Evet üzülmen için bir sebeb yok zaten, yukarıdaki fotoğraf resident evil'den alıntı bir fotoğraf. Gerçek olsa hadi neyse diyecez..

Evet üzülmem için hiç bir sebep yok çünkü insan hayatı bana göre değerli değil.
Evet üzülmem için hiç bir sebep yok çünkü ölüm üzücü birşey değil.
Evet üzülmem için bir sebep yok çünkü orda ölenlerden bir tanesi bile benim için anlam ve önem teşkil etmiyordu.
Evet Resident Evil'dan alıntı bir screen shot olsaydı belki üzülebilirdim.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Evet üzülmem için hiç bir sebep yok çünkü insan hayatı bana göre değerli değil.
Evet üzülmem için hiç bir sebep yok çünkü ölüm üzücü birşey değil.
Evet üzülmem için bir sebep yok çünkü orda ölenlerden bir tanesi bile benim için anlam ve önem teşkil etmiyordu.
Evet Resident Evil'dan alıntı bir screen shot olsaydı belki üzülebilirdim.

Evet üzülmen için bir sebeb yok çünkü değer verdiğin bir şey yok atmosferde oksijen kaybından başka bir şey değilsin gibime geliyor..

Evet üzülmene ölüm sebeb olmaya bilir ama yaşadığına üzülenlerdeniz..(bkz:kurbanlık)

Evet üzülmene gerek yok çünkü hayatını soluk alıp vermekle yorumluyorsun.. (bkz:solumak)

Evet hayatını senin ağzından yorumluyorum (bkz:Flim şeridi)

[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»

[Bu mesaj rexx tarafından 19 Ocak 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...