Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Günler sonra karaya vuran cansız bedenler...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Maedhros_Laorx, 03 Ocak 2005 00:15 tarihinde demiş ki: 150bin insan öldü tsunami yüzünden ve siz dalga geçiyosunuz. Affedersin de, dalga geçmiş falan da değilim gerçi, dalga geçmemiz için geçerli tek bir sebep söyler misin ?[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kendi isteklerinize göre çekmeyin konuyu,Alexi'nin yada herhangi birini böyle bi konu üzerine dalga geçiceklerini sanmıyorum..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Geçebilecekleri cesarete sahip olduklarını sanmıyorum..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Valla açıkçası böyle felaketler üzmüyor beni. Üzülmem için pek bir sebep yok çünkü. Ama dalga geçmek ayrı bir olay.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Evet üzülmen için bir sebeb yok zaten, yukarıdaki fotoğraf resident evil'den alıntı bir fotoğraf. Gerçek olsa hadi neyse diyecez..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Resim değil chemical doğru söylüo sonradan renklendirdiklerinden öyle gözüküor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: rexx, 19 Ocak 2005 18:34 tarihinde demiş ki: Evet üzülmen için bir sebeb yok zaten, yukarıdaki fotoğraf resident evil'den alıntı bir fotoğraf. Gerçek olsa hadi neyse diyecez.. Evet üzülmem için hiç bir sebep yok çünkü insan hayatı bana göre değerli değil. Evet üzülmem için hiç bir sebep yok çünkü ölüm üzücü birşey değil. Evet üzülmem için bir sebep yok çünkü orda ölenlerden bir tanesi bile benim için anlam ve önem teşkil etmiyordu. Evet Resident Evil'dan alıntı bir screen shot olsaydı belki üzülebilirdim.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Evet üzülmem için hiç bir sebep yok çünkü insan hayatı bana göre değerli değil. Evet üzülmem için hiç bir sebep yok çünkü ölüm üzücü birşey değil. Evet üzülmem için bir sebep yok çünkü orda ölenlerden bir tanesi bile benim için anlam ve önem teşkil etmiyordu. Evet Resident Evil'dan alıntı bir screen shot olsaydı belki üzülebilirdim. Evet üzülmen için bir sebeb yok çünkü değer verdiğin bir şey yok atmosferde oksijen kaybından başka bir şey değilsin gibime geliyor.. Evet üzülmene ölüm sebeb olmaya bilir ama yaşadığına üzülenlerdeniz..(bkz:kurbanlık) Evet üzülmene gerek yok çünkü hayatını soluk alıp vermekle yorumluyorsun.. (bkz:solumak) Evet hayatını senin ağzından yorumluyorum (bkz:Flim şeridi) [signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 19 Ocak 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bu gerçekten çok korkutuc. Bush'u bırakın bu doğla olayların önüne geçilmesi imkansız gibi gözküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya bu tsunami başlıklarını hep tsubasa diye okuyorum son 1-2 gündür captain tsubasa adlı eski bi nintendo oyunu arıyorumda.atladım yine buraya.böle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yeni savunma bakanı da bu olay için abd için "abd için büyük bir şans "demiş herhalde bu bütün niyetlerini açıkça hissettiriyordur[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 çizim nereden ?[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar