ibosch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Şimdi googleda mapte markladığım yerleri gösterticem.Elimdeki google map bütün markları alarak odaklıyo.Şimdi 1 tane ankarada 1 tane antalyada mark olunca haliyle karşımıza türkiye haritası çıkıyor.Ben istiyorum ki defaultta sadece ankarayı göstersin.Antalyayı seçersem zaten antalyayı göstericek.Antalya ankara derken, koordinatları verip değil mark 1 i odaklasın yani sadece. map.fitBounds ları bir türlü ayarlıyamadım.Zoomuda artırdıysamda olmadı. Yardım edebilcek biri var mı ? http://www.dosya.tc/server39/r1dY4p/map_based_banner.rar.html kodu upload ettim . Yapabilen varsa nasıl yaptığını anlatırsa çok memnun olurum.
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Koordinat verip sadece ankaradaki ilanları göstermesine de razıyım artık defaultta searchı bozmadan ankaranın kordinatlarını girelim bari onu bilen var mı
Mithr Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 angular gmap'da zamanında böyle yazmıştım, aynısını kullanabilirsin sanırım scope keywordlerini silersen $scope.focusOnPlace = function (lan, lon, z) { var loc = new google.maps.LatLng(lan, lon); $scope.map.setZoom(z); $scope.map.setCenter(loc); };
Öne çıkan mesajlar