ibosch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Şimdi googleda mapte markladığım yerleri gösterticem.Elimdeki google map bütün markları alarak odaklıyo.Şimdi 1 tane ankarada 1 tane antalyada mark olunca haliyle karşımıza türkiye haritası çıkıyor.Ben istiyorum ki defaultta sadece ankarayı göstersin.Antalyayı seçersem zaten antalyayı göstericek.Antalya ankara derken, koordinatları verip değil mark 1 i odaklasın yani sadece. map.fitBounds ları bir türlü ayarlıyamadım.Zoomuda artırdıysamda olmadı. Yardım edebilcek biri var mı ? http://www.dosya.tc/server39/r1dY4p/map_based_banner.rar.html kodu upload ettim . Yapabilen varsa nasıl yaptığını anlatırsa çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Koordinat verip sadece ankaradaki ilanları göstermesine de razıyım artık defaultta searchı bozmadan ankaranın kordinatlarını girelim bari onu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Nefes alsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 angular gmap'da zamanında böyle yazmıştım, aynısını kullanabilirsin sanırım scope keywordlerini silersen $scope.focusOnPlace = function (lan, lon, z) { var loc = new google.maps.LatLng(lan, lon); $scope.map.setZoom(z); $scope.map.setCenter(loc); }; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar