Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Sanma bu kalır yanına Bıraktığın zaman aralıkları Elbet bir bir çarpar yüzüne Ozaman anlarsın hatanı! Yürüdüğün yollar Yol olsa kalbimde bir camdan değil Kanınla dolaşan bir bahar havası dolardı Ama sen yuvarladın hataları Benim üstümden bir kıvrım Bir yalan! Bir Amacsızlık! Gectin gittin hatalarınla Geçit törenin umarsızlığın Sürtücek bu amansız haylazlığın Ve ozaman burunsuz onursuz Anlayacaksın geç kalmış trenin giden hatalarınla dolu ekspress olduğunu!![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Anlayacaksın geç kalmış trenin giden hatalarınla dolu ekspress olduğunu!! Çok güzel olmuş. Tebrikler. Formundasın yine ;)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cok gzl yaaa :):):) spr..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar