corap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya halflife2 aldim içinde source da wardi çok manyak oyun ama ya botlari nerden bulcam consoleda bot_add yaz dediler ama orda hata veriyor creatbot0 fln die düzeltmenin yolu warmı yada bot indirebilecem biyer yardimci olursanız sevinirim...[signature][hline]Herkes konuşur ama asıl önemli olan SUSMAKTIR... Raul Gonzalez(WoW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Buyur Linki Tıkla :)Buradan Okuya Bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 son çıkan yamayla birlikte geldi botlar.patchı cektıysen manual olarak başlat css yi sonra ayarlarda botların gücünü,sayısını ayarla oyuna başlayınca onlarda otomatik girerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 patchi nerden çekicem?[signature][hline]Herkes konuşur ama asıl önemli olan SUSMAKTIR... Raul Gonzalez(WoW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 anladıım kadarıyla seninki orjinal deil bu yüzden botlar yok seninkinde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 patchde bulamaszın sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corap Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ewt orjinel diil hiçbiyerden bulamammı??:([signature][hline]Herkes konuşur ama asıl önemli olan SUSMAKTIR... Raul Gonzalez(WoW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben orjinalk kullandıım için hiç araştırmadım varmı yokmu belki vardır bi warez sitesinde fln.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar