NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Gerçekten çok merak ettim WoW fazla kota yermi [kotasızım][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yooo korkma sırf oyun ile kota dolmuyor ama araya deli gibi download hırsı girerse yetmez tabi :)[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 abi niye uyumadın hiç geri cevap alamam bu gece sanmıştım :) [Bu mesaj NeshiR tarafından 19 Ocak 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 aylık belli bir indirme limitin var aşarsan malisef kat kat daha fazla ödemek zorundasınız limiti bilmiyorum arkadaşa sorasıya kadar burada bilen vardır eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 256da 3gb 512de 5gb limit var 3gb olan 30 ytl 5gb olan 50 ytl belki bende limitli 512ye geçerim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yani sırf oyun oynarım ben diyenler ıcın kota lı gayet mantıklı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 1 saatte 5mb falan kullanıyor, upload 1mb bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kotanızı geçerseniz MB başına 10.000 tl (1 kuruş) ödüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ben 256 adsl im, ama kotalı 512 ye geçmeyi düşünüyorum. Download ile aram yok çünkü, zaten az duruyorum evde, kardeşim bi tek msn de chat yapar ve site gezer, babam da banka işleri için girer. Kota tam bu tür aileler için işe yarıyor =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arkadaşlar bende merak ediyorum.. şunu dumeter la felan bir arkadaş denese da aydınlatsa bizi... bende kotalı var... kotalı gerçekten çok güzel özellikle 512 bağlantı hızlısında 5 gb kota var ... dl niz azsa çok kullanışlı .... ayrıca upload o 5 gb ye dahil değildir belirteyim...[signature][hline]"VARLIGININ NEDENiNi HALA KAVARAYAMADIYSAN VAY HALiNE...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kotalı kullanırken bır sayac gıbı bır program varmı acaba anlayabılmek ıcın ne kadar kota kaldıgını[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sayaç gibi program varda bazen hata yaptığı oluyor, ben kullanmıştım önerebilecek biri olursa güzel olur. ah şu 512 dsl fiyatı düşsee kalleş telekom 99 kaadı kitliyoher ay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 elalem 8mbit baglantı kullanıyo bız 100 milyon vercez sırf 512 kb ıcın lanet olsun[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 49 milyon 256 eğer 512 kotalı kullanırsanız o da 49 milyon. Valla hionei download yapmıyorsanız sorun olmaz ki hiç[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 telekomun sitesinde yakında kotalılar için bir bölüm olacakmış.Ne kadar kotam kaldı? ne kadar harcadım gibi sorunlara yanıt olması için.. 256 dsl im cs ve wow dan baska bir şey yapmam. Bendemi geçsem kota ya acaba? 512 iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 oyunda bır denıcem 256yı yavas olursa bır de oyun cok sararsa bende kotalı 512ye donerım herhalde galıba tarıfleler arası gecıs pek zor olmuyomus[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bi şalteri kapatıp diğerini açıyorlar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 wallahi şöyle oluyor, ilk başta 512 alıp 256 ya geçmek istersen ona izin yok en az 6 ay sözleşmen var :D telekomdan torpil bulacaksın. ama 256 dan 512 ye gibi upgradeler çok kolay bi dilekçe veriyosun bitiryor :D telekomdan tanıdık varsa direk ona hücum et 512k 30 milyon limitsiz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 512k 30 milyon limitsiz nasıl oluyo yaa[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 o nasıl ya 512k 30 milyon limitsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tüm cevaplar ---512 bağlantı 5 gb Download(!) KOTALI 49 milyon! ---256 bağlantı 3 GB dl kotalı 29 milyon! kesinlikle ul leriniz dahil değil kotaya.. ayrıca program isteyenlere önerim "du meter" adlı program aratın bulursunuz... ama programın %10 yanıma payı oluyor oda tt den kaynaklanıyor... programla gnlük-haftalık-aylık olarak görebiliyorsunuz dl nizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: deadea, 19 Ocak 2005 12:37 tarihinde demiş ki: o nasıl ya 512k 30 milyon limitsiz? Telekomdan tanıdık olursa oluyor. mesela tanıdık birisi telekomda çalışıyor, nebileyim peder valide otomatikman telekomla alakalı bir görevde çalışıyorsa vs vs vs gibi. o zaman oluyor. Örnek doktor dur anne -baba devlet memuru statüsünde doktordur (bağ-kur) telekom hastalrıan bakıyodur gibi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 en fazla gunluk 46mb harcamish wow. Onda da 20 saat oynhamishimdir her halde aralik ayinda 600mb harcamish toplamda.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Asphodel, 19 Ocak 2005 13:23 tarihinde demiş ki: said: deadea, 19 Ocak 2005 12:37 tarihinde demiş ki: o nasıl ya 512k 30 milyon limitsiz? Telekomdan tanıdık olursa oluyor. mesela tanıdık birisi telekomda çalışıyor, nebileyim peder valide otomatikman telekomla alakalı bir görevde çalışıyorsa vs vs vs gibi. o zaman oluyor. Örnek doktor dur anne -baba devlet memuru statüsünde doktordur (bağ-kur) telekom hastalrıan bakıyodur gibi. tabi burası türkiye... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 256 ucret odeyipte 2mbit balantıkullananlar var :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar