Editor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Kendi sitemiz olan Oyuncuyuz.com un Public Commercial Teamspeak adresidir. Öyle saçma sapan modlar vs şeyler yoktur normal Teamspeak serverdır üyelik filan istemez. İhtiyacınız varsa Özel kanal açarım takılırsınız veya temp kanaldada takilabilirsiniz. Boşuna uğraşmayın diye verim dedim ayrıca kolay hatırlayin diye; IP: ts.paticix.com Feel Free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bi tane CMB diye kanal açar mısın? dota maçlarında filan saçma sapan grupların kanallarına girmekten baydık =( şifreyi de ÖM ile gönderirsin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 digitalocean.com dan ts server kurmak toplamda 5 dk sürüyor. tssi olmayan oyuncu grupları değerlendirebilir. 5 dolar aylık yanına sitenizi ve open vpninizi de kurarsınız. csgo serverı kurmak bile mümkün. digitalocean'ın canını yerim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 amma abartiyorsunuz 5 dolara do yi hahaha bi bok yapılmıyor o 5 dolarlık şeyle... Aynı paraya daha iyi vpsler alabildiğin yerler var do do diyip durmayın tam kazıkçı adamlar Ayrıca aylık niye 5 dolar versinler ? niye uğraşsınlar ? mulgear attim bu arada şifreyi Paticik altında açtım kanalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Uzun bir süredir 5 dolarlık VPS'i kullanıyorum hemde DigitalOcean'dan. Akla gelebilecek her şeyi yapabiliyorsunuz, gidin alın. En kötü VPN için kullanırsınız ki gayet sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Editor said: amma abartiyorsunuz 5 dolara do yi hahaha bi bok yapılmıyor o 5 dolarlık şeyle... Aynı paraya daha iyi vpsler alabildiğin yerler var do do diyip durmayın tam kazıkçı adamlar Ayrıca aylık niye 5 dolar versinler ? niye uğraşsınlar ? mulgear attim bu arada şifreyi Paticik altında açtım kanalı... var mi bildigin güzel vps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 CABUK VPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Editor said: amma abartiyorsunuz 5 dolara do yi hahaha bi bok yapılmıyor o 5 dolarlık şeyle... Aynı paraya daha iyi vpsler alabildiğin yerler var do do diyip durmayın tam kazıkçı adamlar Ayrıca aylık niye 5 dolar versinler ? niye uğraşsınlar ? mulgear attim bu arada şifreyi Paticik altında açtım kanalı... nerde 5 dolara daha iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Editor said: amma abartiyorsunuz 5 dolara do yi hahaha bi bok yapılmıyor o 5 dolarlık şeyle... Aynı paraya daha iyi vpsler alabildiğin yerler var do do diyip durmayın tam kazıkçı adamlar Ayrıca aylık niye 5 dolar versinler ? niye uğraşsınlar ? mulgear attim bu arada şifreyi Paticik altında açtım kanalı... editör ben sana bişey mi dedim? kendi yaptığım şeyi söyledim sadece tabi ki sadece ts içinse mantıksız olur. digitalocean baya rahat geç ödemelerde hiç sıkıntı çıkarmıyorlar ve youtube gibi yerlerde bi dünya digitalocean kaynaklı tuto videoları var. bu yüzden digitalocean'a 1-2 dolar fazla vermek büyük bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 1 2 dolar fazla vermiyorsun zaten merak etme, fp alacağın tek yer şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 editör 3 dolara şöyle güzel vps var derse diye dedim 1-2 doları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 En kötü VPN için kullanırsınız nedemek 5$ aylık ? Siz çok rahat kazanıyorsunuz galiba paranın değerini bilmiyorsunuz. 10mbit i geçemessiniz o VPS lerde Ben veriyorum VPS aqu nun dediği gibi :) CabukVPS Şaka tabi ben sadece windows vps veriyorum oda kurumsal managed. illa DO gibi biyer istiyorsanız Gidin vultr.com dan alın hem cuzu hem bağlantılarda sorun yaşamadım. Hemide bisürü kuponu var. Üstelik Aynı Fiyata saatlik çalışıo istediğinn zaman kapa ;) Benim demek istediğim Teamspeak kullanmak isteyen adam yada sadece VPN kullanmak isteyen adam niye bu tarz şeylere yöneltiyorsunuz ? Normal server bilgisi hatta linux bilgisi olmayan adamı bu tarz şeylere yöneltmek saçmalık. Binlerce açık var zaten hacklerlar kol geziyorlar VPS server IP lerinde öyle tuto ile olacak iş değil bunlar. Boşuna insanları yormayın sonkullanıcıya SON kullanıcı ürünleri tavsiye edin... Yav şöyle yap şunu kur sen olur demeyin. Diyeceksenizde en başından güvenliğinden itibaren sistem adminliğine kadar anlatacaksınız. Herneyse konuyu dağıtmayın isteyenler Paticik altında Teamspeak Kanalı isteyenler PM den Steam den ulaşabilirler bana... Steam nixniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 said: En kötü VPN için kullanırsınız nedemek 5$ aylık ? Siz çok rahat kazanıyorsunuz galiba paranın değerini bilmiyorsunuz. 1 günlük sigara parası, her gün kullandığım internet, elim ayağım 5$ ne ki abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Bana gore israf gelio teamspeak konusunda yazmasinlar vps Al diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar