kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Hello, bana sadece mail, office, net, ıvır zıvır için kullanılacak şık bi tablet lazım. windows 8 falan mı almam lazım yoksa android mi sizce? bir de windows 8 olanlar hep casper, acer. asus bulamadım mesela. neyse ne önerirsiniz şöyle hızlı ve şık olucak şekilde. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 convertable olanlar vardı onlara da bak istersen http://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_T100TA/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 aynen bundan istiyorum tam olarak satın alma sitesi bulamıyorum ama amazondan sipariş versem gelmez dimi? edit: Asus T100 almaya karar verdim. en ucuz ebrar bilgisayar diye bi sitede buldum. ekşiden falan baktım güvenilir gibi ordan alıcam galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Güzel tabletmiş bu. Kaç kuruş ? 3G yok galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 iki modeli arasında kalmıştım, birinde 500 gb hdd var diğerinde 32 gb ssd var sadece. 32 gb ssd olanı alıp 64 ya da 128 gb micro sd ile kullanmayı düşünüyorum ben. hepsiburada.com 899 tl şu an. diğer sitelerde ortalama 1100 tl. edit: 3g yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar