-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Vizyona girdi bugün.İzlicem bu hafta.izliyenler varsa yorumlarınızı alalım..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 2 resim arasındaki 7 farkı bulunuz. [signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????[Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 24 Aralık 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tabi ki sağdaki :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Şimdi sinemadan geldim.Aslında bugün gitmicektim ama arkadaşlar dedi altına araba var atla gel dedi tamam dedim gittim,iyiki gitmişim. Gelelim Filme;Filmin ilk sahnesinde başlıyor inanılmaz aksiyon,heyecan..Gerek oyuncuların perfomansı gerek seneryo bakımından çok çok çok çok iyi.Filmde parçalara yerlerine çok güzel oturtulmuş yerleştirilmiş birleştirilmiş.Baştan sona kadar çok sürükliyici bi film.. Son 3 aydır izlediğim en iyi 5 film arasında..Sakın kaçırmayın gidin..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 nıkılıs keyç e böle aksiyon yakışmıyor sanki ya.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 en son matchstick men (ridley scott) de süper bi performans sergilemişti, seviorum adamı da, iyi senaryo ve yönetmenle kullanılmalı.. süper bi karakter oyuncusu olmasına rağmen hala klasik "iyi,düzgün adam/kahraman" rollerine veriliyor.pah.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ossun bea bi cok kisiye göre iyi cevirio.. cou filmi arsivlemeye deger bunuda arsivlicez ilerde heralde[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Güzel film yapmış yani izlenilesi..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 olmamis. da vinci code, indiana jones, birazda the mummy katip bisiyler yapilmaya calisilmis. olmamis. ama cok kotu demiyorum. yani suresi yuzunden bazi yerlerde `eee` desenizde izlenilebilir bir film cikmis ortaya.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 filmi indirdim ama izlicek vaktim olmadı. izlersem yorumunu yaparım :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 güzel ya fena değil izlenilebilitesi var.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu kadar mı giden???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 vcdsini aldım, buradaki yorumlara göre güzele benziyor izleyince bende belirtcem fikrimi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 tam popcorn sineması işte güzel eğlenceli vakit geçirtiyor. gişede bununla blade trinity arasında kalmıştık, iki filme gelen yorumları karşılaştırınca iyiki buna gitmişiz dedim.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ilk vcd bozuk çıktı 2.sini izledim; geçen sezon trtde gösterilen bir dizi vardı: hazine ariyo bi kadın filan ondan bir farkı yoktu, bence değmez sinemada izlemeye, bide diana kruger filan vardı başkada bişey dikkatimi çekmedi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bence filmin konusu çok keyifli. Çok da güzel işlemişler. Sanerixx popcorn sineması yorumu cuk oturmuş. Bide filmin adı Ulusal Hazine değil miydi?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 orjinal ismi ulusal hazine (national treasure) ancak türkçe çevrimi büyük hazine olmuş nedense..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 E onlarda haklı ulusal hazine diye çevirsen aa bizim memleketin filmini yapmışlar diye gidecek çok türk var etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hangisi daha güzel duruyosa öle çeviriyolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ARAMAYA İNANMAKKKKK bide film gayet güzel[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 lol bende farklı bir link vesiyosun sandım yeni bir uplama şeklimi film güzel değil aynısı trt de dizi olarak vardı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 çok eğlenceli güzel bir filmdi tomb R. deki gibi de abartılar yoktu.Ama tomb R. de güzel[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Güzel bi up şekli buldum :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 filme bugün gittim görsel açıdan film çok iyiydi.Efektleri oldukça iyiydi öyleki filmin sonlarına dogru hazinenın ortaya çıkış sahnesi insanı iyi etkiliyor.Senaryo orjinal mı bi yerden alınma mı bilmiyorum ama filmi bence asıl kurtaran senaryoydu. Nicholas Cage her rolum adamı bence sonuçta güzel bir filmdi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Film Dan Brown ın kıtaplarına taş cıkartır seneryoya sahıp te Masonlari cici şövalyecikler olarak gösterip birde yok efendim müzelerde sergiletmelerine izin veren tiplemeler olarak göstermediler mi orda koptum işte hala kopuğum..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar