Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Hazine

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Şimdi sinemadan geldim.Aslında bugün gitmicektim ama arkadaşlar dedi altına araba var atla gel dedi tamam dedim gittim,iyiki gitmişim.

Gelelim Filme;Filmin ilk sahnesinde başlıyor inanılmaz aksiyon,heyecan..Gerek oyuncuların perfomansı gerek seneryo bakımından çok çok çok çok iyi.Filmde parçalara yerlerine çok güzel oturtulmuş yerleştirilmiş birleştirilmiş.Baştan sona kadar çok sürükliyici bi film..

Son 3 aydır izlediğim en iyi 5 film arasında..Sakın kaçırmayın gidin..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
[b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ
SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ..
Sosyal ağlarda paylaş

en son matchstick men (ridley scott) de süper bi performans sergilemişti, seviorum adamı da, iyi senaryo ve yönetmenle kullanılmalı.. süper bi karakter oyuncusu olmasına rağmen hala klasik "iyi,düzgün adam/kahraman" rollerine veriliyor.pah.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Sosyal ağlarda paylaş

olmamis. da vinci code, indiana jones, birazda the mummy katip bisiyler yapilmaya calisilmis. olmamis. ama cok kotu demiyorum. yani suresi yuzunden bazi yerlerde `eee` desenizde izlenilebilir bir film cikmis ortaya.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence filmin konusu çok keyifli. Çok da güzel işlemişler. Sanerixx popcorn sineması yorumu cuk oturmuş.

Bide filmin adı Ulusal Hazine değil miydi?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
filme bugün gittim görsel açıdan film çok iyiydi.Efektleri oldukça iyiydi öyleki filmin sonlarına dogru hazinenın ortaya çıkış sahnesi insanı iyi etkiliyor.Senaryo orjinal mı bi yerden alınma mı bilmiyorum ama filmi bence asıl kurtaran senaryoydu.
Nicholas Cage her rolum adamı bence sonuçta güzel bir filmdi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Film Dan Brown ın kıtaplarına taş cıkartır seneryoya sahıp te Masonlari cici şövalyecikler olarak gösterip birde yok efendim müzelerde sergiletmelerine izin veren tiplemeler olarak göstermediler mi orda koptum işte hala kopuğum..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...