kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evet oyunu ben daha yeni aldığım için yeni açıklamasını yapıyorum .. bundan önceki serilerinide açıkçası oynamadım ama güzel geldi bana oyun .. almayı düşünüyorum acaba onimusha 1 -2 oynamış olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi :) Bir kaç resim koyucam oyuna hitaben bu arada oyunun konusu arkadaşlar zaman ile ilgili ba$ kahraman samanoskue(yanlı$ım olabilir japon isimleriyle hiç iyi olmadı aram :-p) geleceğe geliyor ve gelecekteki kahramanımız ise jacques blanc'tır.. bunlar zaman değiştirip birbirlerinin zamanına giderler böle garip bi$ey olur i$te bu arada jacq ı hollywood taki bir oyuncumuz canlandırıyor.. Jean Reno :) direkman onun tipini almı$lar ancak isim farklı sadece... hatta $öle resminide koyalım... Neyse oyundan resimlere gelelim;[Bu mesaj theKingpin tarafından 02 Eylül 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 birde son olarak ; [spo1=oyun hakkında]Oyunda bir yerde takıldım ya jacq bir yerde trap e düşüyor gaz veriliyor henri şifreyi çözüyor sözde ama biz çözüyoruz acaba onun internette varmıdır ? çok uzun çünkü hafızamda tutamıyorum ayrıca pause de edilmiyor o sırada.. [/spo][signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Onimusha 2 yi çok sevdim ben. Bende oynamadım 1i. Gerçi 3 ü oynadıktan sonra ne kadar etkiler bilmiyorum ama atmosferi güzel. Bide çok kısa 2. oyun. Sonra oynanış vs fark yok oyunlarda. arabirim hud bile aynı.[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Samanouske ilk demoda son derece karizmatik bir şekilde kesip biçiyor ama oyuna gelince bir bakıyorsunuz o hareketlerden eser yok. Zaten olması da beklenemez ama üzülüyor insan. Yaptığım en güzel hareket, Jacques ile meydan savaşında chain critical çekerek milleti yarmaktı. Ayrıca Jean Reno Jacques'i sadece oyunun başında ve sonunda seslendirmiş. Geri kalanında İngilizce konuşuyor, seslendiren de Jean Reno değil. Oyun kaliteli ama birşeyler eksik kalmış. Mesela zıplayamıyoruz. Gıcık oldum. Geçtiğimiz yerlerden çok fazla geri dönüyoruz buna da gıcık oldum. Critical çekicem diye çok pis dayak yiyebiliyorsunuz, özellikle training ömür törpüsü olabiliyor. Ama yine de güzel oyun. Sonuçta Dante yönetir.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 imdb den bende baktım sadece fransızcaları seslendiriyor ancak ingilizceyi seslendiren adamın sesi o kadar benziyor ki hayret ettim yani..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gerçekdende çok iyi bir oyun buna benzer bi oyun daha war bujingai yeni çıkdı oda kombo manyagı bir oyun alıp denemek lazım tabi.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 aldigim yaklasik 5 tane onimusha cdlerinden birtanesi normal cikti ve bitirebildim sonunda oyun sahsen 1 ve 2 den sonra ilk baslarda guzel gelsede sonlara dogru bi zamanda ileri git bi geri gel bayiyo $ahsen 1 ve 2 cok daha fazla hosuma gitmi$ti forza jubei ve samanosuke . Jacques de kimmi$ peh...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Oyunu siz Jean Reno icin oynadım valla bitmedi ama sonuna geldik ole duruyo Japon amcamla bi yerlerde. Allahım jean Renoya tapmamak mumkunmu? (sanırım yanlış kişiye soruyorum)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bence de onimusha 3 mükemmel bi oyun ayrıca DMC=Onimusha 3 bence[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 dmc? bu arada onimusha 1 ve 2 kesinlikle daha guzeldir hele 1[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar