Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Simdi benim c surucusunde win 8 , d surucusunde win 7 kuruluydu.Pc baslarken OS secme ekrani geliyordu ordan sikintisiz istedigim isletim sistemini secebiliyordum. Gecen gun win 7 nin oldugu hdd patladi.Simdi acilista 3-4 dakika windows 8 logosunda bekliyor ardindan OS secme ekraninda yine win 7 ve win 8 gozukuyor. Acilis ekranindan win 7 yi nasil kaldirabilirim format atmadan.Beklemesinin sebebide bu sanirim.Eskiden master boot record fix gibi birseyler vardi da win 8 icin bulamadim boyle bir cozum. Win 8 ssd uzerinde kurulu bu arada ve ssd de herhangi bir sikinti gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 win+r yani çalıştırı açıp msconfig i çalıştırıyorsun boot kısmına gelip istediğini siliyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 aaa bu çok iyiymiş rep(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://neosmart.net/EasyBCD/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar