Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 $('div#lol ul').scrollTop($('div#lol ul').height()); Şimdi şöyle bir şekilde ul elementine yeni li append ettiğim zaman scrollun en aşağıya inmesini istiyorum. Zira iniyor ama sondan bir önceki "li" 'yi gösteriyor. Yani en son append edilen li'yi görmek için scrollu el ile aşağıya çekmek gerekiyor. Dedim ki acaba height'imi hesaplayamıyor. $('div#lol ul').scrollTop($('div#lol ul').height()+100); +100 ekledim uzunluğuna. 500 ekledim yine olmadı. Nedir ki bunun oluru ya ? Hatta şunuda denedim yine aynı. $('div#lol ul').scrollTop(10000); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 jsfiddle'a falan bi ornek koysana. bakalim neymis derdi nasi oluyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Offf aptallaştım iyice. Önce scrolltop yapıp sonra append edersem normal zaten öyle yapması. Jsfiddle'ı hazırlarken farkettim. Dalgınlık işte :) önce append sonra scrolltop ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 (tu) Bi nevi rubber duck debugging olmus. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar