Selamon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bayram tatilini fırsat bildim ve İstanbul'dan Ankara'ya geçtim. Ankara'da 2gün kalıp Brook'la beraber Antal'ya ya geçtim. Vakti olupda bizimle buluşmak aktivite silsilesine girmek isteyen Antalyalı patiler varsa görüşmekden zevk duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Herkesi bekleriz,gelin ortama akalım :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Aferiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Abuklaşmamak da bir erdemdir herkes beceremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yeni geldiğini,buranın kurallarını bilmediğini,fazla eğitilemediğini düşünerek seni kaile almıyoruz..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yuruyun bea helal sıze yanlıs anlamayın tam bır team gozuyle bakıyorum sıze[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eheh burdalarsa bi irtibat kuralım onlarla gezdirsinler bizi :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Eh umarım gezdirirler çünkü Antlaya'da gezmek ya ciddi bir sorun ya da biz hiç mekan bilmiyoruz. İki gündür buradayız bowling bilardo ve sinema dan öte keyifli bir aktivite keşfedemedik. Şöyle güzel kafamıza göre bir bar, cafe v.b bile bulamadık[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalkopat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eğer ne tarz bi bar&cafe aradığını belirtirsen yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bayram suresince, yani Çarşamba/Perşembe/Cuma/Cumartesi geceleri Wendigo Antalya Kaleiçi Thebar 'da sahnede İlgilenirsiz bekleriz. Bunu dışında Kaleiçinde , Işıklarda gidilecek çeşit çeşit Cafe ve barlar mevcuttur.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ayrıca Gezdim TozdumBölümünde Antalya Mekanlar diye thread var, bakarsanız mekanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 19 Ocak 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Diab apla bunun aklına 20 dk. sonra gelmesi de güzel tabi :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Asthreroth cum biz burda elma armut toplamıyoruz bak saatine 20:44 ben bu saate işteyim =o) İş yapıom arada bakıom sora bişi gelo aklıma araya iş girio zaman gecio sonra aaa du du duuuu oluom yazıom filan! Cırmıklarım =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 19 Ocak 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Böhühühüheaea bi kere düzgün yaz şu nickimi kurban kesecem ya[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Asteroth, 19 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Böhühühüheaea bi kere düzgün yaz şu nickimi kurban kesecem ya Asteroth Kurban kescene bana hediye alabilirsin.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: voic3, 19 Ocak 2005 20:57 tarihinde demiş ki: valla benım adımı doğru yazıp , telafuz eden tek kişi diablesse :) Voik tri mi diyo =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar