RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Buyrun arkadaşlar ben diyorum bu freddie manyak jim morrison u da geçti Bakın bakalım[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Dev Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bi de bu gizli mesajı fark edip bunu yapan herifler var ki allah topyekün akıl fikir versin... görünce şok oldum da denebilir...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Olay orda bitmiyor açılan sayfanın sağ tarafında led zeppelin yzan yere tıklayın :)[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 aynı muhabbet stairway to heaven da da var led zeppelinin...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Muhahaha Led daha süper =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hepsı bırbırınden manyak 4 kısı toplanır ve sarkıların hepsını ters den dınlerler bunlar cıkr ortaya[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Dark Funeral şarkısındaki gizli mesajı buldum! Satans Mayhem adlı şarkıyı baştan sona düz dinleyince şöyle çıkıyor: Satan The horned emperor of depths Lend to me dark demon wings Grant me the strength for my journey Ben Penthesilea olarak şeytancı değilim Abi o alttaki açıklama süper hele, Queen'de drug ı yanlış buluyoruz, Led Zeppelin'de de şeytancı değiliz yazmışlar ya dipnot olarak haha[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Quake 1'in kutusundaki kitapçık gibi bu ne ya Chapter 5, F.A.Q: Q-Are you guys Satan worshippers? A-No[signature][hline]-Old School Keşh-
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yalnız , dark funeralın o şarkısını ters çevirirsen tanrıya ve isaya şükredişlerini duyabilirsin.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Böle gizli msg falan vermek marifet isterde bunu bulmak dahada bi marifet ister :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Mortis, 19 Ocak 2005 13:29 tarihinde demiş ki: yalnız , dark funeralın o şarkısını ters çevirirsen tanrıya ve isaya şükredişlerini duyabilirsin.. :) hahaha düşünsene öyle bişey olduğunu haha =) Bu adamlardan =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of MetalonSWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian SunriseXaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Öyle deme ama şeytanın 99 adını konserde ezberden sayabiliyorlar hahaha[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 konu black metal gruplarindan acilmisken... ehem not:bazi yorumlar patlama etkisi gosterebilir. not2:eski bi topicden alintidir.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ASIL TERSTEN DİNLEME OLAYI BU SİTEDE stairway to heavenı özellikle dinleyin bayağı şaşıracaksınız led zeppeline saygının 2 kat artacak[signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehehehe =) Bu arada, Pink Floyd süpermiş[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bişiy anlamadım terslerden o resim nedir ya haha.aman diyim.[signature][hline]FF
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bizim lisedeki grup haha =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hehe süper hepsi..[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hey gençler dark funeral a laf yok Secrets of the black art! sonsuz bi şarkı uzay bi şarkı! harika bi gruptur..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Delanoresse, 19 Ocak 2005 14:13 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 19 Ocak 2005 13:46 tarihinde demiş ki: boyle gruplari mi dinliosunuz , hasta misiniz? =/ sahneye g string bile firlatiyo bunlar, hem hasta hem gayler. ya emre gelen geçene gay diosun son zamanlarda baya dikkatımı çekmeye başladı.... bi sorunun mu var ne oldu? belki bana anlatmak istersin? zaten son zamanlarda senle ilgilenen kızlarla da ilgilenmiosun........ !! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 OHa lan[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
mdma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: thanatos, 19 Ocak 2005 13:52 tarihinde demiş ki: konu black metal gruplarindan acilmisken... ehem not:bazi yorumlar patlama etkisi gosterebilir. not2:eski bi topicden alintidir. Eheh o linktekiler ne oyle? O binimum halbert ve balta çeşitleri acayip otesi kıyafetler filan. Zırh olsa hadi neyse dicem ama suyu kacırmışlar bi taraflara bunlar. Sahneyede mi o halde cıkıyorlar bu dingiller.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bu tipler cocukluklarını iyi yasiyamamis seks hayatlarinde basarilı olamamis tiplerdir yuz ifadelerindende anlasilacagi uzre efenim endoplazmik spektum lar gorulmektetir.... Nokta[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
metboy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pink floyd güzelmiş :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 "saddle fuck marijuana" anladım ben ki şarkıyı kendim ters çevirdim öyle sitedekiyle de yapmadım :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Öne çıkan mesajlar