Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buddy Key - ! 1 ..

_KN_

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle hepinize selamlar ,pepelekten sonra buraların yeniden hareketlendiğini görmek güzel ..

2. extra keyi cdlerin kargo parasının 30dolarını karşılayabilecek bi' arkadaşıma vermek istiyorum ..(Şu an bu parayı kendim karşılayamam ..) Aşağıdaki bi' kaç öneriyi kabul eden ,Ankara dan ya da yakın zamanda Ankara ya gelecek arkadaşlar " [email protected] " a email atsınlar ...

-En yakın tarihte Ankara'da bi'yerde buluşuruz(birlikte karar veririz buna sonra) ..
-Alışveriş için sizin kredi kartınızı kullanıcaz(= çünkü benim yok :] ) = ; istediğiniz güvenilir herhangi bir internet kafede bu işi halledebiliriz (özel bilgileri girerken biri biraz dolanır ;etrafı gezer .. :] ) Eğer güvenlik sorun olursa sizin için internetten sipariş konusunda ; ODTU'de bunu güvenilir bi' şekilde halledebiliriz ..

-Sipariş yapıldıktan sonra paranın bana düşen kısmını( 5.95+36.52-30= 12.47 dolar ) orada size öderim ...

-CD ler geldiği günün ertesi cdlerin kopyalarını sizin için ben yazabilirim isterseniz ,buluşur teslim ederim CD key ile beraber ..

-En son olarak olabilecek tatsızlıklardan dolayı (netten sipariş ya da kargo konusunda) sorumlu olamayacağımı söyleyeyim ..

-Buluştuktan sonra gözünüz beni tutmazsa istediğiniz zaman vazgeçebilirsiniz ..

* CD sipariş veren arkadaşlar kaç gün sonra elimizde olabileceğini yazabilirler mi? ayrıca direk adrese gelir mi ? yoksa gümrükle ya da benzer başka bişeyle uğraşmamız da gerekir mi ? Ayrıca region a ne yazdılar ? ..

Şimdilik bu kadar ..
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen istediği şeyi alır ya da almaz. sizi direkt olarak ilgilendirmiyor ayrıca hakaret etme ayrıcalığı da vermiyor.

istersen al ama mantıklı bir seçim olmaz, oyunun çıkmasına haftalar kala buna bir nevi para kazanma taktiklerinden birisi diyebilirim.

eğer oyunu isteyen olursa sana özel mesajla ulaşacaktır heralde..[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada oyunu 30$'a bulan bana 20 tane alsın, normal fiyatı 50$ olduğuna göre ben de 45'ten satsam kardayım ..

Ama oyunun açıklanan çıkış tarihine 3 hafta kala beta cd si peşinde koşulur mu kısmına bişey demem ..

Yannız bu adamlar stress testing için open beta yapmayacaklar mı..?[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 02 June 2003 19:45 tarihinde demiş ki:
isteyen istediği şeyi alır ya da almaz. sizi direkt olarak ilgilendirmiyor ayrıca hakaret etme ayrıcalığı da vermiyor.

istersen al ama mantıklı bir seçim olmaz, oyunun çıkmasına haftalar kala buna bir nevi para kazanma taktiklerinden birisi diyebilirim.

eğer oyunu isteyen olursa sana özel mesajla ulaşacaktır heralde..[hline]Fizban (9:08 PM) :

Kıme hakaret etmısım ben ya?
Alan olursa bence enayı dedım,burda ne hakaret var?
Hayret bısey ya.....[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Norak captırma,captırma.
Ben testerlar enayımıdır dedım?
Onun 30 dolar yol masrafını karsılayacak kısı ıcın dedım.Yoksa kendım ıcın 30 doların lafını etmem,ama bır arkadaısm bana acc verıcek dıyede 30 dolar onun yol masrafını karsılamam.umarım anlatabılmısımdır.[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

evet, kendine saklaman çok daha iyi olacaktır.

Burda enayi lafı geçiyorsa bir hakaret var demekki. Almaya niyetli kişiye hakaret ederek onun oyunu almasını engelliyorsun. Zaten herkes oyunun durumunun, ne zaman çıkabileceğinin farkında. İsteyen alır isteyen almaz ama sen "bu beta acc unu alan enayidir" dersen işte o zaman olmaz.

_KD_ de durumu biliyor, alacak olan (ya da bu saatten sonra almayacak olan) kişi de..[hline]Fizban (9:08 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca güvenmek size bağlı .. Önceden de dediğim gibi bi US vatandaşına gitsin istemiyorum .. Şimdi bu ne demek diyebilirsiniz , şöyle .. Ben US den birine - ki bunu daha dün 2 kişi yaptı - ben CD leri order ettircem .. emaille gelen cdkey benim buddy onun olacak .. 5,95+6 = 11,95 lik masrafı o karşılayacak .. Seçim sizin .. Yukardaki gibi yapıcı önerileriniz varsa beklerim ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...