Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk Sorum Sadece Arestemı LAg War
Sonraki Sorumda Gem elri nerden Topluorsun.. Ben 3. Katta 150 k para oldu kese kese bir tane gem çıkmadı.. lvl 44 ondan mı acep.?
Mesaj tarihi:
ilk sorunun cevabını bilmiyorum, ama zannetmöiyorum. TTnet ten kaynaklanan genel bi sorun zaten var...

ikinci sorunun cevabı ise Abyss Dungeon da 1-2-3 katlardaki cave leech'lerden çıkıyo. Öyle zırt diye çıkmıyo tabi ki şansın olacak da denk geliceksin. Bi ortalama yaptımızda yaklaşık olarak 40-50 leech den birinde bulursun(çok mu iyimser oldu ya?)

Bu şekilde.
Mesaj tarihi:
Abyss dungeon 20 katlıdır sadece 10 ve 20. katlarda npc ler wardır satış yapan monsterlar bulunmaz onun dışında ki tüm yaratıklardan gem cıkar :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
GEm cıkmasının garantisi yok arkadaşlar gerisi hikaye birgün ilk yaratıkta cıkar 2. gün 3 saatte 10 tane cıkar şans :hrr:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
hah ben de onu dicektim. Ben solid binlerle uurastım. Kimse yoktu, indir babam indir indir babam indir. Bi tane gem çıkmadı. Gem çıkma olasılığı yine aynı herhalde, kat farketmiyo???[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
Mesaj tarihi:
Yok ama burning skeletonlardan +9 takı cıkarıyorlarmıs.

edit: Yok ama, burning skeletonlardan da +9 takı cıkarıyolarmıs.
[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Nation:İnsan
Job:Rogue/Archer
Lvl:4x
Klan:
Server:Xiki

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 19 Ocak 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Katların dediğin gibi ilgisi yok gem çıkma şansıyla ben mage bulunca kat 7 yapıyoruz black widow kesiyoruz bir keresinde 7 saatte 90 gem topladık. RULEZ TRY TRY TRY :rock:[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Ben +9 takı çıkmıyor demedim söyledğim tüm yaratıklardan gem cıkar dedim nerenle 0kuyon lem kipri döferim seni :-)[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Olm öyle 90 gem falan deme yaa. Beynim sulanıcak yemin ediyorum. 3. kat sabaha karşı tenha oluyo birazcık. Orada koşturmaktan başım döndü ya. Provoke'umuz yok ki mage alsın bizi party'ye.[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D
Mesaj tarihi:
Bendede proveke yok murtaza ingilizce var RULEZ!!!!!!!![signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
Mesaj tarihi:
Lem oklu kipri olm yok ama ile başlayan bir cümle bir söze karşılık verilmişmidir verilmemişmidir ?[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D
  • Yeni Oluştur...