tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 evet sonunda olayı bitiriyorum arkadaşlar. Heyd Spinner main char. oldukça fazla grenade ile birlikte.grenaider. oyundakilere sorun oldukça hızlı jedi kasabiliceksiniz. 2 phase kalmıştı en son jedi olması için. ayrıca infinty serverında master chef karakter bulunmakta.(ahh ephesus ahh) fiyat 100$ . msn aşağıda. istanbul içi olursa dahada iyi olur.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] [Bu mesaj tunch tarafından 19 Aralık 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hadi "SW ile süper kasarım, acımam yakarım"? Neyse bırak zaten oyunu COH çu adam istemeyuk![signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hata yaptığını anlayıp ısrar etmek hangi mantığa sığar? e-ih hafif bi show yapmıştı bana grenade ile olay bitmişti benim için :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 phaselarin xplerini kastin mi yoksa sadece open mi ettin questleri?[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sanırım 3.5 phase doluydu exp. 2 aydır girmiyorum. ama düzgün kasmayla 1 haftlaık falan işi kalmıştı exp olarak[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bu ne ya herkez satiyor birakiyor sonbahardamiyiz dokuluyor herkez yaprak gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok be abi,gidenler bin pişman gitmeyenler bin pişman... anlamadm ben dertlerini oynadılar oynadılar bi anda daıldı herkes,bende jedi kasmak istiyorum 1 kolon kaldı sadce ama oyuna girdimmi içim bunalıo zor gelio baydı be abi artık 1 sene oldu nerdeyse... Yeni başlayanlar için süper ortam ama zatn ben uzaydı zart dı zurt u pek sewmem... pöle kılıç,kalkan,büyü vb. gibi şeyler daha cazip geliyor,Neyse alakasız bi yazı oldu ama giremioz zatn oyuna neyseeee.... Ha ben bırakmıorm o başka :)[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Gidenler pişman mı? Hani??... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yere bi expansion çıkmadığı sürece pişman olucağımı sanmam :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Heyd EQ2 ye alalım seni:)[signature][hline]Vislyn,The Shadowknight of ALATURQUA(EQ2) Regan of FRF(SWG-Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 geliyorum geliyorum hele bi update etsin :D edit: hay ben bu telekomun topigi ne taraftaydı? 10 dakkak ala update e dış dünya bağlantımız yok :Dsignature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj tunch tarafından 24 Aralık 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Regan, 24 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Heyd EQ2 ye alalım seni:) yakaladım ! eq 2 nası ? sitesi nedir ? netten download yapıp kredi kartı ile account aktive edilebilirmi ? ne nedir ne değildir ? bilgi alabilirmiyim ? özeldende yazabilirsin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eq2 odasıda var paticikte :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eq2 forumlarındada herkez satıyo oyunu? daha yeni çıktı? zaten pvp loot suz oyundan ne beklenir ki?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 aa doğru eq2 bölümü vardı paticik te hehe keko gibi burada yardım bekliyorum bende =P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 zewk ve renk meselesi...[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 pek ümidim yok satabilirmiyim diye. bari fiyatı 110 YTL yapıyım. belk iolur almak isteyen.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yok 100 dolarsa 100 dolar de düşme[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Alomatik, mmorpg ustası. İnsanların zevklerine saygı göstermiyosa ve aptalca konuşuyorsa emin olun bi bildiği vardır. Çünkü o en iyisi. SAdece tüm mmorpgleri oynamış olmakla kalmadı, çünkü bu yaptıklarını haklı göstermeye yeterli değil, bir de master yaptı doktora verdi (ama doktorun onu bi daha aramadığı için çok üzgün.) Get down on your knees and worship.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 buyrun :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 satma sen satma boşwer yeni patch le herşey çok güzel olacak[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 O yüzden satmadım ben de işte, başlık falan açtım ama bilmiyorum ya içimden gelmedi satmak, 180 derece döndüm :/ Cancelladım, 6 ayda bir girer bi aylık aktive ederim belki karakter gitmesin diye. WoW oynuyor olacağım o sırada.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar