odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 .. 9600xt takarsam donanıma zarar verir miyim, voltaj, AGP vs. uyumsuzluğundan.. BX anakartta 9600xt ne yapacaksın diyebilirsiniz, bir ay Tv-out unu kullanmayı düşünüyorum; elimde patlamasın..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yardım edebilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben i875 boarduma 8mb agp takabilir miyim diye sormuştum bana agp slotunu yakabilirsin demişlerdi sende herhalde ekran kartını yakarsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 birşey olacağını sanmıyorum. (bkz: sanmak)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 :)) ayrıntılı teknik özelliklerini çıkarsaydım eve gelmeden..AGP ye giden güç miktarı değişmedi sanırım, dert ettiğim de bu.. üff, şimdi sürünüyoruz 146yla ..neyse bir deneyecem sanırım, umarım elimde kalmaz.[signature][hline]¿ lé³t « [Bu mesaj odchu tarafından 19 Ocak 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar