Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Merhabalar, Aradığım programın tarzı şöyle bişey, Elimizde iki adet ali ata bak var mesela. Ama birisi Ali ata bak diğeri Ali @t@ bak[/b] mesela. Bunları karşılaştırıp mesela "bak işte burda yada bilmemkaçıncı satırda Ata yerine @t@ yazmış" diye rapor edebilecek bir program arıyorum. Bileniniz varsa makbule geçer. Teşekkürler.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 diff[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bunu yaptım, 5-6 dakika sürdü, onbinyüzmilyon hatacık içerebilir. (aynı sayıda kelime içeren metinler arasında kelime kelime karşılaştırma yapıyor, büyük küçük harf duyarlı)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sağolunz :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mum_Chamber, 17 Ocak 2005 23:31 tarihinde demiş ki: bunu yaptım, 5-6 dakika sürdü, onbinyüzmilyon hatacık içerebilir. (aynı sayıda kelime içeren metinler arasında kelime kelime karşılaştırma yapıyor, büyük küçük harf duyarlı) abi bu ne tur bir program? mesela ben download icin tikladim ve direk acildi program bana birsey sormadan?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 o senin ienin bozukluğu bende hiç öle bişi olmadı[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 boyle kucuk programları kodlarıyla beraber www.planet-source-code.com cok guzel bir site ..[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Windows da zilyon senedir fc.exe var. command prompt'da fc dosya1.txt dosya2.txt /n /n parametresi satır numaralarını göstermesini sağlıor.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 buda güzel oldu teşekkürler :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: UnKnownTR, 18 Ocak 2005 10:37 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 17 Ocak 2005 23:31 tarihinde demiş ki: bunu yaptım, 5-6 dakika sürdü, onbinyüzmilyon hatacık içerebilir. (aynı sayıda kelime içeren metinler arasında kelime kelime karşılaştırma yapıyor, büyük küçük harf duyarlı) abi bu ne tur bir program? mesela ben download icin tikladim ve direk acildi program bana birsey sormadan? bu konu hakkinda ne soyleyebilirsiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lman mum hacklemeye mi calısıon bizi utanmaz herif :) "save as" calısmıo olm bunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 h3nkliycem sizi. valla ben tıklıyorum, direkt dap çıkıyor. Not: anaa yeni farkettim. .net framework'un bir güzelliği bu. direkt çalıştırıyor. gerçi ne kadar güzellik tartışılır. java applet ayağına filan mı yatmışlar ne..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar