Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LA Lakers - Utah

Infarctus

Öne çıkan mesajlar

LA 4.periyoda 69-68 önde giriyor...KAhretsin!!!Ayrıca Denver Golden State maçında da DENVER önde, Carmelo dehşet oynuyo 22dk.da 20 sayı.[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"

[Bu mesaj sir_carmelo tarafından 18 Ocak 2005 07:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

we maçı 102-94 UTAH aldı. UTAH UTAH UTAH!!! mEMO 11 SAYI 12 RİBAUND 1 BLOCKLA OYNADI. MAÇIN SKORERi LA'den Butler 26 sayıyla[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"
Sosyal ağlarda paylaş

gururumuz memo yine double-double'ını yaptı butler'ada kıl oldum memo'ya baktı tip tip fln neyse çok iyi oldu 4.5 sene sonra yendiler deplasmanda kapak olsun butler'a ve lakers'a memo'nunda 13'üncü double-double'ı oldu sanırım nazar değmesin iyi gidiyor takımda raja bell'de çok kritik sayılar attı ayrıca parantez açılması gereken bi adamdı bu maç için tekrar helal memo ve utah[signature][hline]R+
Sosyal ağlarda paylaş

ya iste bu telekomunda kablo isini yapan ozel sirketinde simdi neyse agzimi bozmayim. 5 senedir bizim oraya gelecek diolar getirmediler bi turlu kablo tv yi. ondan uyduda varmi die sordum. artik kablo tv den kestim umudumu yerine uydu alicam.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

NTV [NBA TV değil] ordada bazen maç gösteriyor.Genelde Lakers ve Houston maçlarını gösteriyorlar.yani ne zaman baksam onların maçını görüyordum ben..[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...